Cane u svom stilu objasnio “šta ne valja”: Izgubili smo vreme udovoljavajući glupacima… a vremena nemamo

0
1271
Partibrejkers (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Oglasi

Zoran Kostić Cane, frontmen popularne gurpe Partibrejkers, poznat je po svojim upečatljivim stihovima, koji su jedan od glavnih razloga zašto su pesme “Ono što pokušavam”, “1000 godina”, “Hipnotisana gomila” i mnoge druge remek-dela domaćeg rokenrola.

Cane i Bare na panelu “Ugasi se ili sini”… Ko je “srušio kera”, kako je zbog srpske pesme mogla da “padne krv” i zašto nikad nisu snimili duet

On je jednako slavan i po svojim mudrostima, biserima i pamtivim citatima, koje redovno možemo čuti kada daje intervjue, komentare za medije, ali i nastupa sa bendom.

Cane je ove nedelje gostovao kod voditeljke Miljane Nešković u podkastu Snaga uma, gde je izneo svoje stavove o situaciji u društvu, prirodi, slobodi i drugim zanimljivim temama.

Canetova filozofija: Bolje biti rok pevač nego službenik novog svetskog poretka

– Umiru nam deca. Nemamo šta da jedemo. Priroda je sje*ana. Šta ćemo da radimo? Klimatske promene. Mi nemamo vremena Miljana. Nemamo vremena. Izgubili smo vreme udovoljavajući glupacima, a onda su glupaci ukapirali da su u pravu i onda su nam na javi napravili stravu – rekao je on u podkastu Snaga uma, a delovi njegovog odgovora na voditeljkino pitanje već se dele na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je izgledao kompletan intervju Zorana Kostića Caneta u podkastu Snaga uma:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime