Bunt specijal… Završno izdanje trilogije povodom 18 godina emisije “Bunt” i Belgrade Beer Festa

0
503
Oglasi
Branka Glavonjić i Dejan Nikolić/ Photo: Promo (RTS)
Branka Glavonjić i Dejan Nikolić/ Photo: Promo (RTS)

U sredu, 13. januara (RTS2, 21:45) sledi završni, treći deo specijalnog ciklusa emisija “Bunt“, posvećenog obeležavanju punoletnih godina trajanja i uspeha manifestacije koja svake godine okupi 500.000 posetilaca (BBF) i najdugovečnije televizijske rok emisije (“Bunt”) u istoriji RTS- a ali i u čitavom regionu.

U trećem “Bunt”, specijalu Branka Glavonjić (autorka emisije Bunt i Bunt Rok Festivala) i Dejan Nikolić (programski urednik Belgrade Beer Festa) ugostiće: Olivera Nektarijevića i Nenada Pejovića (Kanda kodža  Nebojša), Aleksandra Petrovića (Orthodox Celts), Bojana Slačalu (Artan Lili i Stutgart Online), inspektora Blažu, čuvenog fotografa Brajana Rašića, Lava Bratušu (Autopark), Stefana Niketića (Lagana sreda)…

Na koncertnoj sceni kluba SubBeerni centar, svoje hitove i u ovoj emisiji izvešće bendovi Kanda kodža i Nebojša, Lagana Sreda, Kora i Viva Vops.

Emisija “Bunt”, autorke Branke Glavonjić je jedina rok emisija koja je opstala na nekoj televiziji i to u kontinuitetu 18 godina – u celom regionu i jedna je od najdugovečnijih emisija na RTS-u.

Sa Belgrade Beer Festom intenzivnija saradnja je započeta 2015. godine, kada je održan prvi “Bunt Rok Festival” RTS- a.

Kao jedan od najznačajnijih muzičkih festivala u Srbiji i regionu, beogradski Bir fest je oduvek davao prilike i prostor novim rok snagama, autorima i muzičarima – baš kao i emisija “Bunt”, iz koje je proizašao projekat “Bunt rok festival” RTS- a, pokrenut pre šest godina.

Branka Glavonjić/ Photo: Promo (RTS)
Branka Glavonjić/ Photo: Promo (RTS)

– Ponosna sam što je Bunt jedina rok emisija koja je opstala na nekoj televiziji i to u kontinuitetu – u celom regionu. Takođe, ponosim se što je iz emisije Bunt nastao nacionalni projekat, svojevrsna platforma za nove snage naše muzičke scene – Bunt rok festival. Mnogo je bendova prošlo, kroz više od 500 emisija Bunt za ovih 18 godina i kroz 45 emisija Bunt rok festivala. Bilo je tu fenomenalnih nastupa, odlične muzike, divnih razgovora, a atmosfera na snimanjima je uvek bila drugarska i pozitivna. Mnogi bendovi i autori su imali i svoje prve televizijske nastupe baš u emisiji “Bunt” na RTS- u… i naravno svi bendovi Bunt Rok festivala – izjavila je Branka Glavonjić i dodala:
– Imajući u vidu okolnosti koje nam ograničavaju kontakte i način rada, i mi koji se bavimo predstavljanjem umetnosti, kao i muzičari – stalno pokušavamo da iznalazimo i primenjujemo nove načine komunikacije. Ove emisije su na tom talasu, uživali smo u procesu kao i svi učesnici. Verujemo da će se i gledaocima dopasti sve što smo za njih pripremili.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime