Bunker 13 “Uhvaćen u okolnostima”… Novosadski bend predstavio prvi spot

0
315
Oglasi

Mladi novosadski bend Bunker 13 predstavio je prvi spot i to za numeru “Uhvaćen u okolnostima” koja je njihov drugi singl (prvi, “Kome da kažem Ne?!” objavljen je u septembru prošle godine).

Bunker 13/ Photo: Promo
Bunker 13/ Photo: Promo

“Uhvaćen u okolnostima” snimljena je u studiju ROAD, produkciju i aražman radio je Dragan Alimpijević Pik, tekst pesme Branislav Nešković dok je za muziku zaslužan sam bend.

Kao gost u pesmi pojavljuje se nekadašnji član kultnog benda Psihomodo Pop, Saša Novak.

U realizaciji spota učestvovali su: Saša Danko i Ivan Černjak (režija), Bojan Ognjanovac i Manuel Srbin (kamera), Branislav Milinković (svetlo) i Zoran Mihajlović Kiza (autor fotografija sa snimanja).

Spot je sniman u studiju Akademije umetnosti Novi Sad i karateriše ga brza izmena kadrova sa dinamičnim vizuelnim efektima i upečatljiv stilski izražaj.

Osim članova Bunkera 13 u spotu se pojavljuju mnogi muzičari i prijatelji benda: Milko Deda Kiš (Hladno Pivo), Saša Novak (ex Psihomodo Pop), Alen Jovanović (Goblini), Bojan Slačala (Artan Lili), Zoran Stefanov Kiza (Iskaz), Miki Radojević (Six Pack), Aleksandar Apić (Wolfram)…

Bunker 13/ Photo: Facebook @bunker13novisad
Bunker 13/ Photo: Facebook @bunker13novisad

Bunker 13 je oformljen u aprilu 2016. u Novom Sadu. Njihova muzika je isključivo autorska, kombinacija alternativnog punk rocka i grungea, protkana iskrenom emocijom i energijom.

Ekipa u sastavu Saša Danko (vokal), Srđan Dragomanović (lead gitara), Kirill Boyko (ritam gitara), Ivan Černjak (bas gitara) i Aleksandar Milovanović (bubanj) uveliko radi na svom prvom albumu, a mi jedva čekamo da ga preslušamo.

A dok čekamo nov materijal…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime