Bubnjar napustio Sepulturu pred oproštajnu turneju: Moram da mislim na budućnost…

0
1217
Sepultura./Photo: Exit
Oglasi

Legendarni brazilski metal bend Sepultura najavio je odlazak dugogodišnjeg bubnjara Eloja Kazagrandea uoči njihove predstojeće oproštajne svetske turneje.

Kajem februara Kasagrandea je na društvenim mrežama objavio svoj izlazak iz benda, napominjući da je “odluku doneo razmišljajući o novim izazovima koji će doći”, pošto je već najavljen razlaz benda posle četiri decenije.

Stigli do kraja puta… Sepultura objavila da prestaje sa radom

Kazagrande je započeo svoje saopštenj objavljivanjem svog odlaska iz benda, pre nego što je rezimirao svoju istoriju sa bendom i priznao im svoju zahvalnost i poštovanje.

“Možda za fanove benda to u ovom trenutku nema smisla, ali je trebalo je doneti odluke razmišljajući o novim ciklusima koji će doći. Sačinjeni smo od izbora i oni nisu uvek laki. Moj odlazak nikada neće izbrisati moje poštovanje i zahvalnost prema bendu”.

Završavajući svoj post, Kazagrande je najavio da ga “puno toga čeka i nadam se da ću nastaviti da stvaram mnogo muzike i umetnosti”.

Posle ove objave, Sepultura je podelila svoju izjavu, najavljujući pritom Kazagrandeovu zamenu. Iza bubnjeva će na turneji sedeti Grejson Nekrutman, koji je svirao za Suicidal Tendencies, Vilijema Duvala i druge.

Braća Kavalera ponovo snimili dva klasična albuma Sepulture…

Sepultura je u svom postu napisala da ih je Kazagrande “iznenadio” obavestivši ih o svom odlasku iz benda uoči prve probe benda za oproštajnu turneju.

“Nekoliko dana pre prve probe, bubnjar Eloj Kazagrande obavestio je bend da napušta Sepulturu da bi nastavio karijeru u drugom projektu. Bend je bio iznenađen. Bez prethodnog upozorenja, odmah je napustio bend, napuštajući sve što je u vezi sa Sepulturom”, napisali su oni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEPULTURA (@sepultura)

U decembru 2023. Sepultura je najavila svoju poslednju svetsku turneju za 2024. godinu, potvrđujući da će nakon toga svako krenuti svojim putem.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime