BRZRKR Kijanua Rivsa ide na Divlji zapad u epizodi “A Faceful of Bullets”‘…

0
111
BRZRKR , screenshot
Oglasi

BRZRKR Kianua Reevesa je možda završio svoj niz od 12 izdanja, ali ova krvava saga je daleko od kraja. IGN je ekskluzivno otkrio sledeće poglavlje u BRZRKR franšizi, prikvel priče na temu Divljeg zapada pod nazivom “BRZRKR: Faceful of Bullets”.

“BRZRKR: Faceful of Bullets” je najnoviji projekat bivšeg pisca Marvela Džejsona Arona. Aron će se udružiti sa umetnikom Frančeskom Manom za samostalnu priču koja otkriva šta je besmrtni ratnik poznat kao B radio na američkom Zapadu iz 19. veka. Upozorenje na spojler – uključuje puno pucanja.

Ovo samostalno pitanje otkriva da je lutalica B upleten u odnos između bogatog zemljoposednika i njegove odbegle ćerke. Kao i uvek, B će biti primoran da izabere da li da bude heroj zaštitnik ili da dozvoli svojoj krvožednoj strani da preuzme kontrolu.

– To što novi pisci i umetnici istražuju B. istoriju u ovim Bloodlines Specialsima je nešto što je za mene tako uzbudljivo – rekao je Rivs u Boomovom saopštenju za štampu. – Džejson i Frančesko koji su se udružili za brutalni, tragični vestern bili su savršeni par za BRZRKR i vrste priča koje želimo da ispričamo u ovom univerzumu.

Kijanu Rivs ponovo dolazi u Srbiju, ovog puta zbog promocije svog stripa “BRZRKR”

– Svet BRZRKR-a je toliko intuivan i pun akcije da sam ga obožavao od samog početka. Tako da je super uzbudljivo napraviti prvo poglavlje o Divljem zapadu ove epske sage, u mračnom i grubom duhu Leonea, Korbučija i Pekinpoa – rekao je Aron.

Objavljen drugi broj strip serijala Kijanua Rivsa BRZRKR… Koliku cenu biste platili za istinsku slobodu?

BOOM! Studios najavljuje ovo izdanje kao prvi deo drugog toma serije “BRZRKR: Bloodlines”, tako da se očekujte još spinoff priča koje će biti objavljene u bliskoj budućnosti. “BRZRKR: A Faceful of Bullets #1” biće objavljen u junu 2024.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime