Brus Springstin predstavio emotivnu video najavu koncertnog filma s Brodveja

0
255
Oglasi
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen

Brus Springstin je prošle godine, početkom oktobra, krenuo u pripremu prave muzičke poslastice – “Springsteen on Broadway” – serije solističkih koncerata u pozorištu Walter Kerr koje ima samo 960 mesta, verojatno najmanjem prostoru u kojem je The Boss ikad svirao. Posle više od dve stotine održanih nastupa, ove posebne večeri biće predstavljene u filmskom izdanju, a upravo je predstavljena i dirljiva kratka najava premijere filma.

U ovom kratkom videu, Springstin prepričava anegdote kako je upoznao članove benda i suprugu Peti, priča o odnosu sa ocem i šali se kako svako od nas ima čudan odnos ljubavi i mržnje prema rodnom gradu.

Snimak koncertnih večeri najavljen je kao filmski Netflix specijal u kojem će publika imati priliku da uživa 16. decembra. Veče uoči TV premijere, u Njujorku će se održat poslednji, već sad rasprodati nastup Brusa Springstina u teatru Walter Kerr, ujedno 236. solistički koncert muzičara na Brodveju. Dva dana ranije on će objaviti i live album koji je najavio brodvjeskom verzijom pesme “Land Of Hope And Dreams”.

“Springsteen On Broadway” kombinuje priče iz autobiografije Brusa Springstina uz verzije petnaest pesama koje su obeležile njegovu karijeru.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime