Britni Spirs se prvi put oglasila povodom dokumentarca o sebi: Celog života me osuđuju i vređaju, a ja samo – neću da budem savršena

0
320
Oglasi
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen

Tokom februara jedna od vodećih tema kada je reč o pop kulturi svakako je dokumentarni film “Kadriranje Britni Spirs” (Framing Britney Spears), koji je osvetlio kako se javnost poigravala s privatnošću, karijerom i mentalnim zdravljem američke pop princeze.

Pogrešio sam, bio sam glup, žao mi je… Džastin Timberlejk se javno izvinio Britni Spirs i Dženet Džekson

Milioni ljudi širom sveta su posle ovog filma bili potreseni, a mnogi su tek tada shvatili koliko je javnost upravljala životom popularne pevačice i koliko joj je bola naneto. Štaviše, mnogi mediji, pa čak i njen bivši dečko Džastin Timberlejk, uputili su joj javno izvinjenje. Britni se od tada više puta oglasila na društvenim mrežama, ali nije želela da komentariše ovo ostvarenje — sve do sad.

Šta se ustvari dešava sa Britni Spirs? Kako i zašto ne sme da se uda, glasa na izborima, ima decu, troši svoj novac, vozi automobil…

Pevačica je u opisu snimka na kom pleše uz pesmu “Crazy” benda Aerosmith na Instagramu napisala:

– O mom životu se uvek mnogo spekulisalo… Gledali su me… Osuđivali… Zaista, celog mog života!!! Zbog mog zdravog razuma, svake večeri moram da plešem da bh se osetila divlje, i ljudski, i živo – počela je Britni. – Celog života sam bila izložena, nastupala pred ljudima! Treba mnogo snage da verujem univerzumu dok sam ranjiva jer su me toliko osuđivali… Vređali… Mediji su me posramljivali… I danas to čine!!! Svet nastavlja da se okreće, život ide dalje, a mi, ljudi, i dalje smo lomljivi i osetljivi.

Ona se potom osrvrnula na pomenuti dokumentarni film i istakla da je ponovo sramota.

– Nisam gledala taj dokumentara, ali ono što sam videla me je posramilo zbog pažnje koja je skrenuta na mene. Plakala sam dve nedelje i, pa… I dalje ponekad plačem. Radim sa sopstvenom spiritualnošću šta mogu, da bih pokušala da uživam u životu… ljubavi… i sreći!!! Svakodnevni ples mi pruža radost!!! Nisam ovde da bih bila savršena… Savršenstvo je dosadno… Ovde sam da prenesem ljubaznost – napisala je Britni.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime