Britni Spirs dobila 15 miliona dolara za memoare, ali obećala da će otkriti baš sve…

0
216
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Pevačica Britni Spirs odlučila je da, poput mnogih svojih koleginica, napiše knjigu o svom životu.

Njeni memoari biće objavljeni na jesen, prenosi Page Six, a obuhvatiće sve najranjivije trenutke pevačicinog života.

Ovo je vest o Britni Spirs i, neverovatno, ima veze s muzikom…

U njima će biti opisano detinjstvo Spirsove, početak pevačke karijere, raskid sa Džastinom Timberlejkom, život pod starateljstvom koje je nad njom od 2008. godine imao njen otac Džejmi, ali i udaja za Sema Ašgarija.

– To je priča o preživljavanju, od starateljstva koje ju je u potpunosti paralizovalo do pronalaženja sreće sa svojim suprugom Samom Ašgarijem – rekao je izvor za pomenuti medij.

Ipak nije sva svoja, treba joj pomoć… Britni ponovo gola na Instagramu, fanovi promenili ploču

– Njena knjiga je brutalno iskrena. To je zaista priča o ženskom osnaživanju i preuzimanju kontrole nad svojim životom. Postoje delovi ove knjige s kojima se svaka osoba, a posebno žena može poistovetiti i osećati se manje usamljeno. Ona radost i bol pretvara u nešto transcendentno – umetnost. Knjiga će prodrmati svet. Verujem da će to biti revolucionarni instant bestseler – dodao je izvor.

Kako se dalje navodi, advokat Spirsove – Metju Rozengart i američka agencija Creative Artists Agency sklopili su ugovor od 15 miliona dolara, što je jedan od najviših ugovora u istoriji, nakon izdavačkih ugovora Baraka Obame i njegove supruge Mišel.

Britni Spirs ima novu pesmu posle 6 godina… Elton Džon je vratio u život

I sama Britni je jednom prilikom govorila o pisanju knjige.

– Zaljubljena sam u život koji sam izgradila za sebe nakon svega što sam preduzela kako bih se rešila oca koji me zlostavljao i kontrolisao 13 godina. Nemam porodicu koja me ceni i poštuje, uopšte. To mi je najteži deo jer koliko god sam ih volela, to je nešto što verovatno nikada neću moći da prebolim. Napisala sam tri različite verzije svoje knjige, što je bilo terapeutsko iskustvo za mene – napisala je ona jednom prilikom na Instagramu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime