Britanci potpuno poludeli za punk pesmom “Boris Johnson Is A Fu***** C***”

0
246
Oglasi
Kunts, printscreen
Kunts, printscreen

Svake godine se u Velikoj Britaniji pred Božić vodi trka koja će biti najslušanija božićna pesma. Ove godine je sasvim iznenada u trku ušla pjsma “Boris Johnson Is A Fucking Cunt” (Boris Johnson je jeb… pi…” koju izvodi komičarski punk bend Kunts.

Pesma je objavljena još u julu na njihovom albumu “Kunts Punk In Your Face”, a trenutno se nalazi među deset najslušanijih božićnih pesama u Velikoj Britaniji. Pesmu je posebno pohvalio i pogurao kreator tv serije “Black Mirror” Čarli Bruker komentarišući kako je to verovatno odgovor slušalaca na potez britanskog premijera koji je odlučio da neće smanjiti epidemiološke mere pre i za vreme božićnih praznika u Velikoj Britaniji.

Pesma se po podacima Official Charts Company nalazi na šestom mestu u trci za najpopularniji božićni singl 2020. godine u Velikoj Britaniji. Za sada prvo mesto drže youtuberi LadBaby odnosno Mark i Roxanne Hyle s pesmom “Don’t Stop Me Eatin” što bi ujedno bio i njihov treći božićni singl na broju jedan. Drugo mesto pripalo je božićnom klasiku “All I Want For Christmas” Maraje Keri, a treće još jednom klasiku “Last Christmas” grupe Wham!.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime