Branko Đurić o tragediji podmornice OceanGate: Za pare kojima su platili smrt mogao je da se obezbedi život za 500 izbeglica…

0
723
Branko Đurić Đuro/Photo: Branko Pantelić
Oglasi

Muzičar i glumac Branko Đurić Đuro ponovo je ustalasao javnost objavom na društvenim mrežama.

Naime, kompanija čije je vlasništvo bila podmornica OceanGate objavila je kasno sinoć da veruje da je posada od pet putnika na nestaloj podmornici Titan tragično nastradala.

Branko Đurić Đuro: Ko sam ja da bilo šta poručujem svetu… ali ako moram – ne zaboravite da upotrebljavate mozak!

Američka obalska straža potvrdila je takođe da je svih pet osoba poginulo posle, najverovatnije, “katastrofalnog urušavanja podmornice”.

Ovaj slučaj u potpunosti je obeležio dane za nama, a sigurno će se o njemu i uzrocima tragedije pričati još dugo.

Pronašao svoje pleme… Šta Đuro radi na Zanzibaru sa Masai “ekipom”?

Glumac Branko Đurić Đuro na svojoj Facebook stranici često komentariše aktuelne teme iz specifičnog ugla. To je učinio i ovog puta.

Putnici su, kako se pretpostavlja, platili po 250.000 dolara da bi videli ostatke broda Titanik.

To je Đuri poslužilo da povuče paralelu između ovog slučaja i nedavnog potonuća broda u grčkim vodama, Veruje se da je u toj nesreći nestalo oko 500 ljudi, mahom izbeglica.

“Je li moguće da je svjetskim medijima važnija nesreća petorice bogataša, koji su tražili vraga i išli malo pogledati Titanik na dnu mora, nego tragedija u kojoj je poginulo 500 izbjeglica, koji su tražili šansu za bolji život? Za pare, kojima su ovi ‘avanturisti’ platili svoju smrt, mogao se obezbijediti život za ovih 500 nesretnika”, napisao je glumac..

Da li je u pravu? U komentarima se lome koplja oko ovog pitanja. Šta vi mislite?

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime