Brajan Velč (Korn): Moj prijatelj Čester se ubio jer je kukavica

0
222
Oglasi
Brajan Velč/Photo facebook@brianheadwelch
Brajan Velč/Photo facebook@brianheadwelch

Brajan Velč, gitarista grupe Korn, podelio je javnost komentarom na račun Čestera Beningtona, koji je izvršio samoubistvo vešanjem i za sobom ostavio šestoro dece.

– Iskreno, Čester mi je bio stari prijatelj i družili smo se mnogo puta, i imam prijatelje koji su sa njim bili veoma bliski, ali od ovoga sam stvarno pobesneo. Kako ti ljudi mogu da pošalju takvu poruku svojoj deci i fanovima?! – napisao je Velč.

I tu nije stao…

– Muka mi je od ovih s*anja sa samoubistvima. Lično sam se borio sa depresijom i mentalnim bolestima, i pokušavam da pokažem saosećanje, ali to je teško kad po*izdiš. Što je mnogo, mnogo je. Dići ruke od sopstvene dece, fanova i života je kukavički.

Žao mi je, znam da su možda u priču bili umešani i lekovi i droga, ali pokušavam da isprocesuiram ovu informaciju. Znam da svima nama prolaze slične misli kroz glavu.

Molim Boga da uzme Čestera u svoje naručje, i da ga jednog dana ponovo spoji sa porodicom. Bože, budi uz njegovu ženu i decu u svoj svojoj milosti, tokom ovih teških trenutaka – napisao je on.

Izvor: NME

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime