Brajan Molko (Placebo): Dejvid Bouvi je i dalje uz mene, kao moja “srećna zvezda”…

0
409
Oglasi
Brajan Molko/Photo: YouTube printscreen
Brajan Molko/Photo: YouTube printscreen

Brajan Molko iz grupe Placebo izjavio je da misli kako je Dejvid Bouvi još uvek s njim kao njegova ‘srećna zvezda’. Molko je godinama sarađivao s Bouvijem, a u nedavnom intervjuu izjavio je kako ga još uvijek doživljava kao svog mentora koji je i dalje uz njega. Dejvid Bouvi preminuo je 2016. godine.

– Osećam se kao da još uvek nosim delić njega sa sobom, kao mentora, kuma ili srećne zvezde. I dalje osećam da mi je teško da govorim o Dejvidu. Apsolutno sam mu i nedvosmisleno zahvalan. Sada imam skoro 50 godina, starim pa često razmišljam o njemu. Kad je bio mojih godina, priredio je veliku zabavu u Madison Square Gardenu, na kojoj smo mi imali čast da sviramo. Kad sam bio u njegovoj orbiti bio sam mlad i arogantan – rekao je Molko.

PLACEBO SU TUŽNIJI NEGO IKADA… NOVI SINGL “HAPPY BIRTHDAY IN THE SKY” POSVETILI SU ONIMA KOJIH VIŠE NEMA

Dejvid Bouvi gostovao je u pesmi grupe Placebo “Without You I’m Nothing”. Molko je prilikom intervjua ispričao i da nije u potpunosti razumeo uticaj koji je ‘Ziggy Stardust’ imao na njega sve do perioda posle njegove smrti i priznao da ga ponekad tuga jako pogodi.

– Bio sam uveren da zaslužujem da budem uz njega. Morao je da nas napusti pre nego što sam u potpunosti shvatio uticaj koji je imao na mene kao umetnika i čoveka. U to vreme nisam shvatao ništa. Danas sve to ima smisla. Ponekad me emocije jako pogode i razgovor o Dejvidu često me rastuži – ispričao je Molko.

A ŠTA POSLE SMAKA SVETA… PLACEBO OBJAVILI NOVI SINGL “TRY BETTER NEXT TIME”

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime