“Bolesna” muzika Ozija Ozborna i Posta Malonea u novoj verziji “The Crow”

0
229
The Crow, Lionsgate
Oglasi

Objavljen je trejler za rimejk filma “Vrana”, reakcije su prilično podeljenje, ali u jednom su svi saglasni – muzika koju su napisali Ozi Ozborn i Post Malone je – “bolesna”.

U filmu Bil Skarsgård i FKA twigs glume srodne duše Erika Drejvena i Šeli Vebster koji su “brutalno ubijeni kada ih sustignu demoni njene mračne prošlosti. Dobivši priliku da spase svoju pravu ljubav tako što će se žrtvovati, Erik kreće u potragu za nemilosrdnom osvetom nad njihovim ubicama, prolazeći kroz svetove živih i mrtvih kako bi ispravio pogrešne stvari”.

The Crow, Lionsgate

Režiju potpisuje Rupert Sanders (Snežana i lovac, Duh u školjki), a scenario je napisao Zek Bejlin, koji je bio nominovan za Oskara za pisanje biografske drame “Kralj Ričard” iz 2021.

Novi trejler prati pesma “Take What You Want”, saradnja između bivšeg pevača Black Sabbatha Ozija Ozborna i pop zvezde Post Malonea. Muzika nastavlja vezu franšize Crow sa alternativnom muzikom, jer su original iz 1994. pratili The Cure, Rage Against The Machine, Nine Inch Nails, My Life With The Thrill Kill Kult i drugi.

Ozi Ozborn: Ne plašim se pakla… već sam bio tamo

U izjavi za Bloody Disgusting, Skarsgard je govorio o tome šta ga je privuklo ulozi Drejvena i kako je zameniti Lija.

– Bio sam veliki obožavalac originalnog filma dok sam odrastao i bila mi je velika čast da preuzmem ulogu Erika Drejvena – rekao je on i daodao:

– Ali ono što me je privuklo tome je ono što je Rupert Sanders želeo da uradi sa tim. Želeo je da potpuno ponovo zamisli priču i lik i prilagodi je modernoj publici. To je lik kojeg mnogi poštuju i sa kojim imam jaku vezu – on je drugačiji od bilo kojeg koga sam ikada ranije preuzeo.

The Crow, Lionsgate

Rimejk “Vrane” od početka je bio kontroverzan, s obzirom na to koliko je original postao kultni klasik i koliko je povezan sa Lijevim nasleđem, nakon njegove smrti na setu pred kraj snimanja.

Verenica Brendona Lija progovorila posle 28 godina: Još me proganja njegova smrt, pravo oružje na filmskim setovima mora da se zabrani…

Međutim, trejler, u vreme objavljivanja ovog teksta, ima više od dva miliona rpegleda na YouTubeu i nema sumnje da ga veliki deo publike s nestrpljenjem očekuje.

Aleks Projas, reditelj “Vrane” iz 1994. godine, prokomentarisao je kada su objavljene prve slike Skarsgarda kao Drejvena šaleći se:

– Erik Drejven ima lošu kosu.

Pogledajte trejler i obratite pažnju na muziku:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime