BOA STIŽE NA MTV: Večeras će se zavrteti nova verzija “Ljudoždera”

0
257
Oglasi
BOA/ Photo: Facebook @grupa.boa
BOA/ Photo: Facebook @grupa.boa

Zagrebački rok bend BOA objavio je novu verziju svog hita sa kultnog albuma “Ritam strasti”, nazvanu jednostavno “Ljudožder 2017” čija će premijera biti na MTV kanalu 16. januara u 20:00 časova.

Nova obrada pesme “Ljudožder” donosi žešći i dinamičniji zvuk od originala nastalog 1982. godine, a njena tema aktuelna je danas u istoj meri kao i pre tri i po decenije.

– Pesma govori o ljudima koji ne prežu ni pred čim kako bi ostvarili svoje ciljeve. Takvi ljudožderi često i dođu do visina kojim streme, ali uvek se pre ili kasnije pojavi mlađi i jači ljudožder. Svi ostali samo su žrtve i usputni obrok – objašnjavaju članovi benda kontekst samih stihova i dodaju kako su se na snimanje novog  “Ljudoždera” odlučili videvši da pesma nailazi na odličan prijem publike na koncertima.

BOA/ Photo: Facebook @grupa.boa
BOA/ Photo: Facebook @grupa.boa

Moderan aranžman pesme prati i spot čiju režiju i montažu potpisuje Juraj Špoljar, a u snimanju su mu se pridružili Dino Žaja i Hrvoje Zubović.

“Ljudožder 2017” je ujedno i najava za veliki jubilarni koncert koji BOA priprema, povodom 35 godina od objavljivanja svoja prva dva albuma, u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Izvor. mtv.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime