Black Simphony na repeat… Metallica symphony tribute show i 16. aprila u MTS dvorani

0
101
Black Metallica tribute/ Photo: AleX
Oglasi

Black Simphony: Metallica symphony tribute show, zbog velikog interesovanja, biće održan i 16. aprila u MTS dvorani. Podsećamo, prvi koncert zakatan je za 17. mart.

U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama Metalike i filharmonije, koji će priuštiti muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja.

Black Metallica tribute/ Photo: AleX

Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta “ježi svaka ćelija u telu”, a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će prvi put da uživaju u mts Dvorani u ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni.

Fanovi kultnog benda imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

“The Call Of Ktulu”, “No Leaf Clover”, “Nothing Else Matters”, “Master Of Puppets” i “Enter Sandman” samo su neke od pesama Metalike koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere “Sanitarium”.

Black Metallica tribute/ Photo: AleX

Podsetimo, Black Metallica tribute i filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u Srbiji, a 2023. započinju evropsku turneju koncertom u Novom Sadu.

Sudeći po uspehu na ovim nastupima, nesumnjivo je da su vrsni muzičari dali su sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane.

Ulaznice za koncert su u prodaji su od četvrtka, 29. februara na mtsdvorana.rs, tickets.rs i efinity.rs.

Black Metallica tribute/ Photo: AleX
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime