Bivši Džejms Bond izbačen iz predstave, hvalio se seksualnim uspesima, vređao gejeve i omalovažavao kraljicu…

0
537
Oglasi
Džordž Lejzenbi/Photo: YouTube screenshot

Džordž Lejzenbi je tokom godina glumio u raznim filmovima i TV serijama, ali još uvek je najpoznatiji po svom jedinom doprinosu kanonu filmova o Džejmsu Bondu, pošto je glumio agenta 007 u filmu “On Her Majesty’s Secret Service” iz 1969. godine.

Glumac se nedavno pojavio na događaju “Muzika Džejmsa Bonda”, ali izbačen je iz produkcije pošto je navodno komentarisao svoja “seksualna osvajanja” i druge stvari, zbog čega se glumac izvinio.

IDRIS ELBA IPAK NOVI DŽEJMS BOND?

“Muzika Džejmsa Bonda” nastupila je u Perth Concert Hallu, a Lejzenbi se pojavio kao gost tokom događaja prošle subote. Jedan od prisutnih je u radio programu opisao njegov nastup kao “jeziv”, “užasan” i “odvratan.” Naime, Lejzenbi, umesto da govori o svom mestu u istoriji Džejmsa Bonda, svoje vreme za govor posvetio je “uglavnom svojim seksualnim osvajanjima”, “bio je homofoban, psovao je, sigurno nije govorio o filmovima o Bondu, umanjivao je važnost kraljice, dan nakon njene smrti”.

Džordž Lejzenb kao Džejms Bond, promo

Iako je glumio samo u jednom filmu o Bondu, Džordž Lejzenbi zauzima zapaženo mesto u istoriji ove franšize, pa je njegovo učestvovanje u “Muzici Džejmsa Bonda” poslužilo kao dodatna poslastica za publiku koja je već pohrlila kako bi čula melodije iz ovog 60 godina starog filmskog serijala u izvedbi orkestra. Ali, umesto da priča o svom iskustvu, glumac je krenuo kroz digresije:

RASPLAKAO SE BOND, DŽEJMS BOND… EVO KAKO SE DANIJEL KREJG SE OPROSTIO OD ULOGE TAJNOG AGENTA 007

– U jednom trenutku je imenovao australijskog igrača kriketa čiju je ćerku ganjao i rekao je da je izvukao iz paba i strpao u auto u Londonu, što je užasno… Naveo je imena žena s kojima je spavao, a publici su bile i brojne porodice koje su dovele decu na verojatno prvi koncert klasične muzike – ispričali su prisutni.

Posle ove izbedbe “Muzike Džejmsa Bonda”, Concertworks, kompanija koja stoji iza muzičkog događaja, objavila je na Facebooku da je “izuzetno tužna i razočarana jezikom, komentarima i sećanjima Džordža Lejzenbija”, osudila je njegovo “ponašanje” i rekla da je da se glumac neće pojaviti na poslednjem koncertu u Melburnu. Sam Lejzenbi se posle toga na Twitteru izvinio za ono što se dogodilo, napisavši:

EVO ZAŠTO LIJAM NISON NIKADA NIJE POSTAO DŽEJMS BOND… PRED NJIM JE BIO ULTIMATUM KOJI NIJE MOGAO DA ODBIJE

“Žao mi je i tužan sam što su moje priče u Pertu u subotu uvredile neke ljude. Nikad mi nije bila namera da dajem uvredljive ili homofobne komentare i iskreno mi je žao ako su moje priče koje sam mnogo puta podelio tako shvaćene. Samo želim da podelim neke priče i nadam se da zabavim ljude. Lično u svom bliskom okruženju imam prijatelje koji su homoseksualci i nikada nikoga ne bih želeo da uvredim. Budući da sam ceo život bio okružen jakim ženama, uvek sam se divio i pošoivao žene i njihove želje. Smatram da su moja prava dostignuća u životu moja deca…”

Lejzenbi je bio je drugi glumac koji je glumio Džejmsa Bonda u službenom filmskom serijalu, a Šon Koneri se vratio ulozi s “Diamonds Are Forever” iz 1971. posle Lejzenbijevog jednokratog izleta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime