Biohazard se okupio u originalnoj postavi, idu na turneju i snimaju novi album

0
528
Biohazard at the Dour Festival, 2003./wikipedia.org
Oglasi

Prošlo je 10 godina otkako su Bili Gracijade, Bobi Hambel, Dani Šuler i Juan Sejnfild posljednji put svirali kao originalna postava tvrdokornih punk pionira Biohazard, ali sada su najavili nekoliko evropskih festivalskih datuma potvrđenih za sledeće ljeto.

Iz benda su otkrili i kako rade na novom materijalu.

Ovaj američki hardcore punk bend iz Njujorka, osnovan 1988. može se pohvaliti s 9 studijskih albuma, od kojih je poslednji bio “Reborn in Defiance” iz 2012.

– Život je kratak, stvari se dogode i pre nego što to shvatite, već je prekasno – zato sam zaista zahvalan što ponovo dobijamo priliku da ovo uradimo, opraštajući prošlosti i fokusirajući se na budućnost. Nedostajali su mi bend i sjajni trenuci koje smo proveli, i radujem se nastupima, putovanjima i novom susretu s našim prijateljima širom sveta – izjavio je frontmen benda Bili Gracijade.

– Prošlo je deset godina otkako smo svi svirali zajedno, i jako sam zahvalan za priliku da se vratim korenima Biohazarda i ne samo da se ponovo povežem s ostalim momcima, već i s fanovima. Prošli smo kroz decenije ludila i čini se kao da je fantastična četvorka ponovno zajedno – rekao je gitarista Bobi Hambel.

Iako se ne zna mnogo  više o novom albumu grupe Biohazard, osim činjenice da rade na njemu, poznati barem neki od datuma turneje zakazane za Evropu sledećeg avgusta:

#4. avgust – Czaplinek, Poljska – Pol’and’Rock Festival

#10. avgust – Jeromer, Češka – Brutal Assault Festival

#13 avgust – Catton Park, Engleska – Bloodstock Festival

#19. avgust – Eindhoven, Holandija – Dynamo Metalfestž

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime