“Biography: Kisstory”… 4 sata prave priče o nastanku i opstanku legendarnog benda

0
220
Oglasi
Kiss/Photo: Brian Lowe. A&E promo
Kiss/Photo: Brian Lowe. A&E promo

“Biography: Kisstory” dokumentovaće skoro 50-godišnju karijeru legendarnog benda tokom dve noći na A&E kanalu ovog leta. Četvorosatni dokumentarni film emitovaće se 27. i 28. juna na kablovskoj mreži.

Film režisera D.J. Viole i producenta Leslija Grejfa (koji je takođe producirao “Gene Simmons Family Jewels” za A&E), pokriva decenije u kojima je bend bio zajedno, sa fokusom na suosnivače Pola Stenlija i  Džina Simonsa, dok pokušavaju da nastave svoje zajedničko putovanje uprkos međusobni razmiricama.

GAJBA IZ SNOVA SVAKOG ROKERA… EM PRŠTI OD LUSKUZA, EM SU U NJOJ BILI KURT KOBEJN, KISS, LED ZEPPELIN, DŽOAN DŽET…

“Biography: Kisstory”  takođe uključuje intervjue sa trenutnim članovima Tomijem Tajlerom i Erikom Singerom, potom sa menadžerom Dokom Megijem i producentom Bobom Ezrinom (koji je radio na tri albuma Kiss), kao i slavnim fanovima benda kao što su Dejv Grol i Tom Morelo.

Pol Stenli je na Twitteru napisao da je dokumentarac “zaista sjajan. Video sam ga i sjajan je. Veoma sam ponosan”.

Pored detaljnih intervjua, film takođe sadrži i originalne sesije snimanja, kućne filmove, priče iza kulisa i retke snimke, počev od početnog formiranja benda u Njujorku.

– Kroz objektiv možemo da damo obožavaocima ulaz iza kulisa događaja koji su odavanje počast ikonama rokenrola – rekla je Elejn Frontejn Brajant, šefica programa A&E. – Ovaj dokumentarac je posebna je počast jedinstvenom bendu i neverovatnoj bazi fanova – Kiss Army koja ih podržava generacijama.

Kiss su, takođe, navodno u procesu dogovora sa Netflix-om za biografski film “Shout It Out Loud”, u kojem bi i Stenli i Simons bili specijalni savetnici.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime