Bili Zejn igra glavnu ulogu o filmu o Marlonu Brandu… sličnost je – neverovatna

0
276
Marlon brando 1973.
Oglasi

Marlon Brando je jedan od najvećih glumaca svih vremena. Bili Zejn to svakako nije, ali će glumiti u filmu o životu holivudske legende. Pregledom slika sa seta, međutim, primetno je da njih dvojica baš liče.

Ne želim da te ponizim… Pismo kojim je Marlon Brando ostavio svoju devojku sada je na aukciji

U filmu “Waltzing With Brando” Zejn će glumiti poznatog glumca, a snimanje ovog nezavisnog filma je pomerila pandemija, s obzirom da su prve vesti o snimanju objavljene još 2019. godine. Sad su se pojavile i prve fotografije kako že Zejn izgledati u filmu, i ne možemo da se otmemo utisku da su dva glumca slični kao jaje jajetu.

Film je zasnovan na memoarima Bernarda Džadža, arhitekte iz Los Anđelesa, koga je Brando angažovao da izgradi prvo ekološki savršeno utočište na svetu na malom i nenaseljenom ostrvu Tahitija. Priča će se uglavnom odvijati između 1969. i 1974. godine, kada su Brando i Džadž proveli vreme na udaljenom ostrvu dok se glumac spremao da glumi u filmovima “Kum” i “Poslednji tango u Parizu”.

Kako je kanta za smeće odigrala ključnu ulogu u odluci da legendarni film “Apocalypse Now” počne uz “The End” The Doorsa

Zejn i pored toga što je glumio u jednom od najvećih filmova svih vremena, “Titaniku”, teško nalazi posao jer ga prati reputacija da je težak za saradnju. Tek po koje gostovanje i sporedna uloga u komedijima i akcionim filmova je sve čemu može da se nada.

Ostaje da vidimo da li će uloga u filmu “Waltzing with Brando” to promeniti. Svakako će zbog sličnosti ove dvojice glumaca izazavati pažnju javnosti.

HL/Izvor: City magazine

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime