Bili Ajliš stvarno može da bude “Happier Than Ever”… Njen album se prodaje bolje od svih drugih albuma u Top 10 – zajedno

0
224
Bili AjlišPhoto: press promo
Oglasi
Bili AjlišPhoto: press promo
Bili AjlišPhoto: press promo

 

Album “Happier Than Ever” Bili Ajliš popeo se na prvo mesto po prodaji u Velikoj Britaniji, potvrđeno je i službeno.

Američka pop zvezda svojom novom pločom koja je objavljena prošle sedmice, tj. 30. jula, dospela je direktno na vrh top liste, a ranije je objavljeno da je nadmašila ostatak Top 10 izvođača zajedno, posle ažuriranja podataka sredinom nedelje.

BILI AJLIŠ PRIZNALA: NISAM USPELA DA ISKONTROLIŠEM SLIKU O SEBI… POKAZALA GOLU KOŽU ILI NE, LJUDI ĆE MISLITI ONO ŠTO MISLE, JBG…

Ajliš je dospjela na prvo mesto s ukupno 39.000 prodanih nosača zvuka, od kojih je 61 posto ostvareno iz fizičke prodaje, dok je 33 posto u streamovima. Sada je ona prva strana umetnica u Velikoj Britaniji koja je sa svoja prva dva albuma stigla do broja jedan na službenoj britanskoj listi albuma, otkako je Lana Del Rej prije sedam godina postigla podvig s “Born To Die” i “Ultraviolence”.

“Happier Than Ever” takođe je treći najbrže prodavani vinilni album jedne umetnice u 21, veku, prodaz u 9.500 primjeraka. Ajliš sledi “Chemtrails Over The Country Club” (16.700 primeraka) Lane Del Raj i “Disco” (13.500 primjeraka) Kajli Minog.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime