Bila bi to moćna fora… Luis Hamilton trebalo je da glumi pilota u filmu “Top Gun: Maverick”

0
515
Oglasi
Lusi Hamilton/Photo: YouTube screenshot
Lusi Hamilton/Photo: YouTube screenshot

Luis Hamilton, jedan od najboljih svetskih vozača Formule 1 i sedmoostruki prvak, trebalo je da glumi u filmu “Top Gun: Maverick”.

Kako je rekao za magazin Vanity Fair, on je trebalo da bude jedan od pilota u filmu ali je ipak morao da odbije tu ulogu. Naime, Hamilton je veliki fan originalnog filma “Top Gun” iz 1986. godine, a pritom i prijatelj Toma Kruza, pa je bio oduševljen kada je čuo da će se snimati nastavak filma.

– Kada sam čuo da drugi deo dolazi, pomislio sam ‘Moj Bože, moram da ga pitam’ – izjavio je Hamilton koji je rekao Kruzu: “Nije me briga koja bi to uloga bila. Spreman sam da glumim čistača, čistiću nešto u pozadini”.

KAKAV JE TO LIK BIO… DEJVID BOUVI PRE SMRTI POSLAO LUISU HAMILTONU DVE GITARE BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA

Tom Kruz se složio s njim i rekao Hamiltonu da će glumiti jednog od pilota. Međutim, došlo je do problema jer se snimanje filma poklapalo sa završetkom sezone Formule 1, a Hamilton je perfekcionista koji nije mogao malo da vozi Formulu 1 a malo da snima film. Konačno, morao je da odbije ulogu. Reći to Tomu Kruzu i redatelju Džozefu Kosinskom bio je za Hamiltona “najgori poziv koji je ikada obavio”, izjavio je za Vanity Fair.

Hamilton će ipak imati priliku da radi s Kosinskim jer je jedan od producenata sledećeg rediteljevog filma koji će se baviti Formulom 1 i u kojem glavnu ulogu ima Bred Pit. Pit u tom filmu, koji za sada nema naslov, glumi vozača koji se vraća iz penzije kako bi se takmičio zajedno s novim vozačem u Formuli 1 protiv najbržih vozača današnjice. Film će biti prikazan na streaming platformi Apple+. To je bio povod za druženje Hamiltona i Pita, koji su obišli fabrike Formule 1 u Velikoj Britaniji gde nastaje Mercedes.

SAD JE IZVESNO… BRED PIT I LUIS HAMILTON DEFINITIVNO SNIMAJU FILM O FORMULI 1, A REŽISERA SU “UKRALI” IZ “TOP GUNA”

Kruz I Hamilton su već dugo vremena dobri prijatelji. U julu je Kruz proslavio 60. rođendan na britanskoj trci Formule 1 gde je navijao za Hamiltona.

– On je moj jako dobar prijatelj – izjavio je tada Kruz za Sky Sports. Nešto kasnije, Hamilton je rekao da je Kruz jedna od najdivnijih osoba koju je ikada sreo.

U međuvremenu, film “Top Gun: Maverick” nastavlja da zarađuje milione na bisokopskim blagajnama, a do sada je zaradio više od 1,35 milijardi dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime