Biće uživo, pa šta bude… Dodela MTV video nagrada u Barclays centru, sa publikom na distanci

0
193
Oglasi
VMA. logo
VMA. logo

Dodela MTV video muzičkih nagrada (VMA) održaće se u Njujorku krajem avgusta, potvrdili su MTV i guverner Njujorka Endrju Kuomo, i to će biti prvi veliki takav događaj od početka pandemije korona virusa koji će se održati fizički, a ne putem videoveze.

MTV i Kuomo rekli su da će se na dodeli nagrada 30. avgusta u Barclays centru u Bruklinu svi pridržavati epidemioloških mera i da će biti “ograničeni kapacitet ili neće biti publike”, prenosi N1.

MTV navodi da će se deo nastupa održati kod nekih njujorških znamenitosti te da će se sprovoditi socijalna distanca i ograničenje kapaciteta u toj zatvorenoj areni koja ima 19.000 mesta.

BEOGRADSKA ŽURKA NO SLEEP TILL EXIT POMERENA ZA SEPTEMBAR… A ŠTA ĆE BITI S EXITOM?

Za sada nije poznato koliko će izvođača nastupiti uživo.

Ta televizijska mreža za mlade saopštila je ove nedelje da će detalji i moguće opcije biti objavljeni kasnije na osnovu naučnih podataka i situacije u Njujorku. Grad Njujork bio je nateže pogođen koronavirusom u SAD, ali sada polako ublažava restriktivne mere.

Dodela muzičkih nagrada MTV-a tradicionalno okuplja najveće zvezde koje nastupaju uživo i jedan je od najvećih događaja u kalendaru nagrada.

Izvođači i nominovani za nagrade u avgustu još nisu objavljeni.

HL/Izvor: n1info.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime