BG Sindikat i Galija glavne zvezde Overload festivala u Vladičinom Hanu, “zagrevanje” na Metal festu

0
524
Oglasi
Galija/Photo: AleX
Galija/Photo: AleX

U Vladičinom Hanu će, po tradiciji, poslednjeg vikenda u julu biti održan osmi po redu Overload festival, a kao zagravanje biće “poslužen” mini-festival posvećen ljubiteljima metal zvuka.

Uvod u najveći muzički festival na jugu Srbije, biće Overload metal fest, koji će 28. jula ugostiti bendove Burning Leaf, Restore + TBA, Quasarborn, Alitor i Mud Factory.

Prve festivalske večeri, u petak, 29. jula, zvezde Overloada biće Iskaz, Distrikt i Beogradski sindikat, kojima će ovo biti najveći koncertni nastup u ovom delu Srbije do sada. Beogradski sindikat se u Vladičinom Hanu čeka još od 2020. godine, kada je festival zbog pandemije virusa korona morao da bude otkazan.

Overload festival
Overload festival

Za ovo veče se očekuje potvrda još jednog značajnog imena domaće muzičke scene, a nakon završenih svirki, za najizdržljivije posetioce je predviđena di-džej zabava.

Naredne večeri, u subotu, 30. jula, festivalsku publiku juga zemlje zabavljaće Kardinal point, Popečitelji, Mortal kombat i Galija.

Overload nastavlja sa tradicijom održavanja muzičkih radionica koje predstavljaju dodatnu festivalsku atrakciju, a ove godine će biti posvećene ljubiteljima hip-hopa. Dnevna dešavanja biće upotpunjena i moto-skupom, defileom i bajkerskim igrama, a zainteresovanima će, kao i obično, na Sportskom centru “Kunjak” biti dostupan i prostor za kampovanje.

Overload poslednjih godina privlači sve veći broj posetilaca sa čitavog juga Srbije, ali i iz Severne Makedonije i Bugarske, a posebna povoljnost je što je ulaz na sva dešavanja potpuno besplatan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime