BEZ CENZURE: Snima se mini serija o životu osnivača erotskog magazina Penthouse

0
435
Bob Gučone/ Photo: Shutterstock
Oglasi

E to će biti pravi televizijski spektakl, i to bez cenzure. Prema pisanju stranih medija život osnivača erotskog magazina Penthouse, Boba Gučonea, uskoro će biti ekranizovan.

Naime, osnivači produkcijske kuće Jerrick Media, Rik Švarc i Džeremi From, udružiće snage sa kolegama iz Maven Picturesa, u pokušaju prikazivanja Boba onakvim kakav je zaista bio, a ne kakvim su ga mnogi smatrali – ekstragavantnog vlasnika erotskog časopisa, koji je živeo u ogromnoj vili.

Bob Gučone/ Photo: screenshot
Bob Gučone/ Photo: screenshot

– Bob Gučone je bio intelektualac, jedna kompletna ličnost – izjavio je Rik.

Radnja serije pratiće godine pre osnivanja časopisa, dok se Bob bavio crtanjem, zatim njegov uspon posle osnivanja časopisa i na kraju njegov pad, koji ga je 2003. godine doveo do potpunog bankrota.

Epizode će biti rađene po pričama svih žena u Gučoneovom životu.

Producenti za sada i dalje traže mesto na kojem će snimati, kao i kanal na kojem će se serija emitovati, na kojima prodica i prijatelji neće moći da im traže cenzuru.

– Priča je veoma interesantna. Biće dosta škakljivih detalja, pa tražimo najbolji način kako da izbegnemo cenzuru – rekao je Švarc.

Osim toga, u toku je i potraga za odgovarajućim scenaristom.

Ideju za čitav projekat dobio je jedan od osnivača produkcijske kuće Jerrick Media, Džeremi From, kada je na aukciji kupio niz skladišta i magacina, od kojih je jedan, igrom slučaja, pripadao Gučoneu.

Na gomili drugih stvari, našla su se i stara izdanja magazina Penthouse. To je bio početak Džeremijevog trogodišnjeg istraživanja Boba Gučonea.

Bob Gučone/ Photo: facebook@Haikubituaries
Bob Gučone/ Photo: facebook@Haikubituaries

Gučone, čovek koji je naučio svet šta je erotika, umro je dva meseca pre 80. rođendana, 2010. godine u Teksasu.

I.N./Izvor: rollingstone.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime