BETMEN JE OUT, SNIMA SE FILM O DŽOKERU…

0
336
Oglasi
Džoker, promo
Džoker, promo

Betmenov arhineprijatelj Džoker mogao bi uskoro da dobije svoju posebnu filmsku priču, koja će se odnositi na njegovo poreklo.

Izvori su rekli za Variety da je Tod Filips, reditelj filmova “Psi rata” (War Dogs) i “Mamurluk” (The Hangover), u pregovorima za režiju i scenario filma koji je još uvek bez naslova i koji je usredsređen na Džokerovo poreklo.

Takođe se spominje i Martin Skorsezi, koji je u pregovorima za neku ulogu u filmu, ali trenutno nije poznato kakva bi to uloga bila.

Novi projekat iza kojeg stoji DC Comics bi studiju pružio priliku da ponudi jedinstvene uglove priča koje nisu uključene u njegov aktuelni filmski univerzum.

Skot Silver će se pridružiti Filipsu kao koscenarista, koji će se potruditi da nam predstavi kako je Džoker postao jedan od najopasnijih kriminalaca. Izvori govore da će se priča odvijati osamdesetih godina i da će biti žešća kriminalistička drama nego što je to film koji je rađen po stripu, što ima mnogo veze sa time što se Skorsezijevo ime vezuje za projekat.

Princa kriminala poslednji je glumio Džered Leto u filmu “Suicide Squad” i verovatno će nastaviti sa tom ulogom u “Suicide Squad 2”, ali neće učestvovati u ovom filmu, jer će Filips tražiti drugog glumca.

Džoker, promo
Džared Leto kao Džoker, promo

Najpoznatiji po svojim komedijama kao što je “Mamurluk” franšiza, Filips pokušava da uskoči u nove žanrove već godinama. Ranije je imao na umu rimejk filma “The Gambler”, koji je na kraju režirao Rupert Vajat. Njegova produkcijska kompanija Joint Effort, koju je osnovao sa Bredlijem Kuperom, takođe ima nameru da proširi žanrovsko delovanje.

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime