Beogradski TBK i zadarska Lana Del Rej predstavili singl “Milijardu godina”

0
181
Oglasi
TBK/ Photo: Promo
TBK/ Photo: Promo

Beogradski bend TBK u saradnji sa hrvatskom Lanom Del Rej predstavio je novi video singl pod nazivom “Milijardu godina”.

Saradnja sa Svetlanom Del Rej nastala je spontano u pandemije i pokazala se kao odličan spoj dva mora – Panonskog, koje više ne postoji i Jadranskog koje je još uvek tu.

Svetlana dolazi iz Zadra i za sebe kaže da je studentica sa afinitetom da prevodi i izvodi numere popularne pevačice koju očigledno obožava.

Agresivna, dramatična, osvetoljubiva ali pre svega ljubavna pesma “Milijardu godina”, koja govori o večitom međusobnom nadmetanju partnera, dobila je i spot u kome je tema numere pretočena u modernu vampirsku priču.

TBK je autorski rokenrol sastav iz Beograda koji trenutno živi i stvara u Vojvodini, tačnije u jednom malom gradu na obali Begeja, u kojem pronalazi mir i inspiraciju.

Za sebe kažu da spajaju nespojivo i razdvajaju spojeno. Prateći trendove kreiraju muziku koja je tu danas pred vama i koja ostaje zauvek – tekstove koji su vaša neprihvaćena realnost uz melodije koje ćete nesvesno pevati.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime