Bend Dobra genetika singlom “Simptomi” najavio debi album…

0
72
Dobra genetika/Photo: Ana_Maksimovi
Oglasi

Bend iz Gornjeg Milanovca, Dobra genetika, nastao aprila 2019. godine, objavio je pesmu “Simptomi”, kojom najavljuje debi album.

Grupa koja radi u sastavu: Ivan Kovačević (gitara), Slobodan Vuković (bas), Mirko Šćepanović (bubanj), Milica Vukelić (vokal), krajem 2023. godine zaokružila je materijal za snimanje prvog albuma, sa koga su kao prvi singl izabrali pesmu “Simptomi”, koju možete slušati na svim digitalnim muzičkim servisima, putem linka: https://bfan.link/simptomi

Članovi benda Dobra genetika svoje muzičko iskustvo stekli su u bendovima: Ivan Kovačević (Doktor Zlikovac, Plišani Mališan, Bjesovi, Lijep Ljepši Najljepši), Mirko Šćepanović (Doktor Zlikovac, Plišani Mališan, Bjesovi, Morbid Cow), Slobodan Vuković (Anfas, Bijesovi, Koalicioni Sporazum, saradjivao sa bendovima Doktor Zlikovac, Magleni Uštap, Plišani Mališan), Milica Vukelić (Doktor Zlikovac).

Dobra genetika – Simptomi, cover

Svojim višedecenijskim sviračkim i autorskim iskustvom, kao i muzičkim afinitetima, ovaj kvartet je doprineo stvaranju novog, originalnog izraza u okviru benda Dobra genetika.

Njihovu muziku je teško svrstati u određeni žanr, jer su pesme, iako objedinjene jedinstvenim zvukom, stilski različite, i osim rokenrola u pesmama se mogu prepoznati različiti umetnički uticaji.

Singl “Simptomi” najavljuje izlazak istoimenog albuma koji će se na svim digitalnim mrežama pojaviti 7. maja za Menart Srbija.

U želji da se na što kvalitetniji način predstave publici na različitim muzičkim manifestacijama u zemlji i regionu, ćlanovi benda Dobra genetika aktivno rade na novim pesmama i planiraju snimanje drugog albuma krajem 2024. godine, kako bi proširili svoj autorski repertoar.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime