Baz Lurman nije hteo Harija Stajlsa za ulogu Elvisa: On je sjajan, ali…  

0
323
Oglasi
Elvis, film/Photo: twitter printscreen
Elvis, film/Photo: twitter printscreen

Reditelj filma “Elvis” Baz Lurman objasnio je zašto nije angažovao Harija Stajlsa za ulogu Elvisa već Ostina Batlera.

OVACIJE OD 12 MINUTA ZA “ELVISA” U KANU… GLAVNI GLUMAC SE RASPLAKAO

Lurman je u jednom intervjuu izjavio da je pop zvezda Hari Stajls stvarno talentovan glumac, ali nije baš bio prikladan za ulogu koja je na kraju pripala Ostinu Batleru.

– Hari je stvarno talentovan glumac. Radio bih neki drugi film s njim ali pravi problem s Harijem je to što je on – Hari Stajls. On je već ikona. Hari je samo očajnički želeo da obuče odelo i istražuje lik Elvisa. On ima sjajan duh i ne mogu ništa drugo da kažem o njemu osim da je sjajan.

Hari Stajls/Photo: Menart promo
Hari Stajls/Photo: Menart promo

U istom je intervjuu objasnio i zašto je ulogu Elvisa Prislija dodelio mladom Ostinu Batleru.

– Batler je jednostavno rođen za ulogu kralja rock ‘n’ rolla. Ostin je jednostavno sam došao, kao da je bio privučen nečim posebnim. Privukla ga je uloga jer je kao rođen za nju. On je izgubio mamu u istom dobu kao i Elvis. Dve godine je disao i živeo kao Elvis. Trenutno prolazi kroz nešto poput reprogramiranja.

Istovremeno, Hari Stajls ostvario je ogroman uspeh sa svojim novim albumom, “Harry’s House”, koji je ušao u istoriju top lista širom sveta.

EMINEM RAZBESNEO FANOVE: LICEMER SI, PROZIVAO SI ELVISA, A SAD SI RADIO MUZIKU ZA FILM O NJEMU…

Osim što je postao najbrže prodavani album 2022. godine u Velikoj Britaniji, Stajls je postigao redak uspeh tako što su novi album i prva pesma s albuma istovremeno došli na prva mesta u nizu zemalja i to u SAD, Velikoj Britaniji, Kanadi, Nemačkoj, Australiji, Holandiji, Italiji, Irskoj, Novom Zelandu, Švajcarskoj i Belgiji. Album “Harrys House” došao je na prvu poziciju u Norveškoj, Finskoj i Danskoj.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime