“Batman za siromašne”… Robert Patison dobio najniži honorar za ulogu superheroja od svih kolega

0
412
Oglasi
Batman, plakat
Batman, plakat

Kako je objavio Variety, glumac Robert Patison dobio je honorar od tri miliona dolara za ulogu u novom filmu o Batmanu, a to je ujedno i najniži honorar u poređenju s honorarima koje dobijaju druga velika holivudska imena.

Prvi na listi je Danijel Krejg. On je dobio 100 miliona dolara za nastavke detektivske sage “Knives Out” koji će biti prikazan premijerno na Netflixu, a sledi ga Dvejn Džonson s 30 miliona dolara u prvoj tranši za ulogu u “Red One” za koju se spekuliše da će na kraju narasti na 50 miliona dolara.

OVI HONORARI SU STVARNO POSTALI SULUDI… DVE ZVEZDE NOVOG HIT FILMA ZAJEDNO DOBILE – 55 MILIONA DOLARA

Vil Smit je za film “King Richard” inkasirao 40 miliona dolara, koliko i Denzel Vošington za “The Little Things”. Leonardo Dikaprio za “Don’t Look Up” ima honorar od 30 miliona dolara , kao i Mark Valberg za “Spenser Confidential”. U sferi honorara od 25 miliona dolara su Dđenifer Lorens i Džulija Roberts, a u grupi od 20 miliona po filmu su Sandra Bulok, Rajan Gosling, Kris Hemsvort i Bred Pit, dok je Kijanu Rivs za dogovoreni “Matrix 4” dobio između 12 i 14 miliona dolara.

Robert Patison je na dnu liste. On je ujedno u ovom trenutku čak treći Batman u paralelnoj eksploataciji te filmske franšize u kojima su pored njega još i Ben Aflek i Majlk Kiton u ulozi istog superjunaka.

O tome hoće li tri Batmana u dve filmske sage uneti pometnju u praćenju u redovima fanova, nedavno su se izjasnili iz kuće DC Films na pitanje novinara iz New York Timesa. Volter Hamada, predsednik DC Filmsa, samo je odgovorio da su to “paralelni svetovi u kojima postoje različite verzije istog lika koji egzistiraju istovremeno i da fanovima ništa neće smetati”.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime