Bašta u kojoj raste dobar rokenrol… Dve večeri vrhunske svirke na Garden festu u Prijedoru

0
178
Nektar Garden Fest 23/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi
Oglasi

Prijedorska publika, ali i publika koja je došla iz svih krajeva regiona, na Nektar Garden Festu u protekla dva dana imala je priliku da vidi i čuje različite sadržaje za sve generacije.

– Ljetna bašta Prijedor bila je popunjena do poslednjeg mesta. Vladala je fantastična i pozitivna energija od samog početka, do poslednjih taktova, tako da sa pravom možemo reći da je Nektar Garden Fest ispunio sva očekivanja – poručili su organizatori festivala.

Nepresušna energija “večitih dečaka” prve večeri Garden Festa…

Treći Nektar Garden Fest, koji je okupio osam bendova iz regiona, završen je sinoć spektakularnim koncertom Nene Belana & Fiumens, koji su prvi put svirali u Prijedoru.

– Publika nas je fantastično prihvatila. Ovde smo prvi put i nismo znali šta da očekujemo, a i nastupili smo posle Bajage, jedne muzičke veličine, posle koje se treba dokazati. Čini mi se da smo test položili i jedva čekamo priliku da ponovo dođemo u Prijedor. Prijedorska Ljetna bašta je jedan sjajan prostor i zaista nam je bila čast biti deo ove sjajne priče – izjavio je Belan.

Nektar Garden Fest 23/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Drugu festivalsku noć otvorio je prijedorski bend Eho Radar, koji su uz sjajnu svirku publici predstavili nove članove.

– Nama je bilo super. Super je festival i bilo bi dobro da ih ima što više – poručio je Nikola Grab, gitarista Eho Radara.

Nektar Garden Fest 23/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Nakon Eho Radara na bini Ljetne bašte nastupio je devetočlani bend Ničim Izazvan. Ovaj vodeći pop sastav nove generacije otpevao je svoje najveće hitove poput “O tebi”, “Rekla je”, “Trideset” , ali i one sa poslednjeg albuma, koji su objavili prošle godine.

– Koncert je ispunio naša očekivanja, jer smo znali da će biti jako dobra atmosfera, jako dobra bina, dobar zvuk, publika. Svirali smo ovde pre par godina i tad na je bilo sjajno i ispunili smo sva naša očekivanja -rekao je Bojan Gluvajić, frontmen grupe Ničim Izazvan.

Publika je sa nestrpljenjem čekala koncert rok velikana Bajage i Instruktora, koji su na okupu već 40 godina i koji su concert započeli pesmom “S druge strane jastuka”. Noć prepuna emocija, ljubavi i zagrljaja, koje je publika u Prijedoru prenela na Bajagu, a ovaj istom merom uzvratio bila je posebna i neponovljiva, te smo sigurni da će uspomene, koje će svaki od posjetilaca ovog koncerta poneti, biti dugo čuvane i prepričavane.

Nektar Garden Fest 23/Photo: Marko Ristic @zamrznutitonovi

– Juče sam svirao u Mostaru i tamo su mi već rekli da je Festival u Prijedoru fantastičan, kao što se kaže dobar glas daleko se čuje – rekao je Momčilo Bajagić Bajaga.

Da podsetimo, prvo festivalsko veče otvorio je bend Sinhro, a potom su nastupili Brkovi, Dr Nele Karajlić i Psihomodo Pop.

Treći Nektar Garden Fest bio je poseban i po impresivnoj ProRent produkciji, koja je oduševila izvođače, ali i publiku.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime