Basista i suosnivač Korna na neodređeno vreme napustio bend: Vreme je da se rešim svojih poroka…

0
279
Oglasi
Korn/Photo: facebook@korn
Korn/Photo: facebook@korn

Redžinald “Fieldy” Arvizu, dugogodišnji basista nu metal benda Korn, odlučio je da napusti bend na neodređeno vreme kako bi se posvetio rešavanju loših navika.

Rekao je kako mu treba neko određeno vreme za lečenje jer se proteklih 6 godina borio s ličnim problemima koji su ga naterali na loše navike zbog čega su odnosi s bliskim ljudima bili ugroženi.

– Predloženo mi je da se odmorim od svega kako bih se izlečio. Poštovaću ono što se tražilo od mene i iskoristiću to vreme. Nažalost, nećete me videti s bendom na pozornici. Radiću na tome da loše navike izbacim iz svog sistema. U međuvremenu ostaću kreativan kako bih sačuvao um i dušu na dobrom mestu – rekao je Redžinald, zahvalio svima na podršci, strpljenju i razumevanju i rekao svojim kolegama u bendu da ih voli i da ne želi bilo kakve tenzije ili loše vibracije oko svega.

To all Korn fans worldwide.
The past 6 years I’ve been dealing with some personal issues that at times have caused me to…

Posted by Fieldy on Monday, 21 June 2021

Neko u porodilištu baš voli nu-metal… Beba greškom dobila ime – KORN!

Redžinald je suosnivač benda i pojavio se na svakom albumu od debija 1993. godine. Bez obzira na njegov izostanak bend kreće na veliku turneju u sklopu koje će nastupiti i na velikim evropskim festivalima u leto 2022. godine, a još nije poznato ko će privremeno biti na basu.

HL/Izvor: music-box.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime