BARF 2016: Finalno veče u Domu omladine

0
205
Oglasi

U beogradskom Domu omladine 16. decembra od 19:30 časova biće održano finale šestog Beogradskog autorskog rok festivala (BARF 2016).

Pogrešna odluka/ Photo: Facebook @bezglasa
Pogrešna odluka/ Photo: Facebook @bezglasa

Na finalnoj večeri u takmičarskom delu, u sali Amerikana, nastupiće bendovaži koje je je odabrao stručni žiri Udruženja rok muzičara Srbije (URMUS): Pogrešna odluka iz Topole, Larska iz Kragujevca, Uv iz Novog Sada, Viva Vops iz Beograda, Infinitiv iz Požarevca i The Bite iz Beograda.

Larska/ Photo: Facebook @larskaband
Larska/ Photo: Facebook @larskaband

U revijalnom delu festivala nastupiće pobednici festivala BARF 2015 bend Trnje, bend Bulevar Vodenih Mozaika i bend Evolucija, posle čega će stručni žiri proglasiti najbolji autorski bend, najboljeg izvođača i najbolji bend po izboru publike.

Uv/ Photo: Facebook @uvbend
Uv/ Photo: Facebook @uvbend

Prva nagrada za najbolji autorski bend koju dodeljuje SOKOJ iznosi 100.000 dinara, a pobednici će se direktno plasirati u kvalifikacioni ciklus Bunt rok festivala 2017. godine.

Infinitiv? Photo: Facebook @TheInfinitiv
Infinitiv/ Photo: Facebook @TheInfinitiv

Druga nagrada, koju dodeljuje organizacija PI za najbolje izvođenje, iznosi 50.000 dinara, a treća nagrada koju dodeljuju URMUS i muzički studio MAŠINA 23 je 25 sati snimanja u muzičkom studiju MAŠINA 23.

The Bite/ Photo: Facebook @thebite011
The Bite/ Photo: Facebook @thebite011

Ulaz na festival je kao i prethodnih godina besplatan i svi posetioci moći će da glasaju na festivalu, a na osnovu tih glasova biće dodeljena nagrada publike.

Pobednici festivala BARF 2015. bend Trnje…

Izvor: Beta.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime