Barbra Strejsend šokirala svet izjavama o Majklu Džeskonu: Nije on kriv za zlostavljanje, takav mu je bio DNK. A krivi su i roditelji te dece…

0
201
Oglasi
Barvra Strejsend/Photo: facebook@barbrastraisand/Marni Lipton
Barvra Strejsend/Photo: facebook@barbrastraisand/Marni Lipton

Američka pevačica i glumica Barbra Strejsend našla se na meti oštrih kritika zbog izjava u kojima je relativizovala optužbe za seksualno zlostavljanje dece iznete na račun Majkla Džeksona u dokumentarcu “Leaving Neverland”.

Strejsendova je u intervju za britanski Times rekla da je apsolutno veruje u ono što su filmu ispričali Vejd Robson i Džems Sejfčak, koji su optužili kralja popa da ih je seksualno zlostavljao na svom ranču kad su bili dečaci, ali je dodala i:

– Možete reći “zlostavljani”, ali ta deca, kao što ste ih čuli da kažu, bila su uzbuđena što su tamo. Obojica su oženjeni, obojica imaju decu, tako da ih to nije ubilo.

– Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, koje su proizvod detinjstva koje je imao ili DNK koji imao. Žao mi je dece. Žao mi je njega – rekla je Barbra Strejsend, prenose agencije.

Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen

Pevačica smatra i da su roditelji Robsona i Sejfčaka omogućili da im sinovi budu zlostavljani.

– Krivim roditelje koji su dozvolili svojoj deci da spavaju s njim (Džeksonom). Zašto bi Majklu bila potrebna ta deca obučena kao on – upitala je Strejsendova.

Njene izjave izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežima, a oglasio se i reditelj filma “Leaving Neverland” Den Rid.

– Nije ih ubilo, Barbra Strejsend, jesi li stvarno rekla to?! Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe. Da li se pedofilija toleriše u delovima industrije zabave? – upitao je Rid na Tviteru.

 

Barbra Strejsend se, reagujuci na kritike, oglasila pisanom izjavom u kojoj je navela da ne postoje okolnosti u kojima je u redu da bilo ko iskorišćava decu.

– Priče koje su ispričala ova dva mladića su bolne, i prema njima ne gajim ništa drugo osim saosećanja – istakla je američka umetnica.

HL/Izvor: Tanjug

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime