Balkan Tube Fest u Sava Centru – 01. i 02. oktobra 2016.

0
225
Oglasi

Jutjub zajednica je svakako poslednjih nekoliko godina u ogromnom porastu, a popularnost koju pojedini autori imaju meri se desetinama i stotinama hiljada subscribera (pretplatnika).  Posebno veliku gledanost i  popularnost ima Jutjub zajednica Balkana, a ukupni brojevi pregleda najpopularnijih klipova balkanskih Tubera dostižu brojku od preko 200 miliona.

Photo: Facebook@BalkanTubeFest
Photo: Facebook@BalkanTubeFest

Balkan Tube Festival predstavlja direktan susret Tube zvezda i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih klipova u protekloj sezoni. Festival je regionalnog karaktera i spaja ljude sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Jutjub je trenutno jedno od retkih mesta gde se mladima prikazuje da nacionalnost i vera ne treba da sprečavaju ljude da rade zajedno stvari koje vole.

Nosioci programa Festivala su Jutjub zvezde Yasserstain, Kovalska, PC AXE i Srpski tutorijali, kojima će se pridružiti i mnogi popularni Jutjuberi sa Balkana. Među poznatim jutjuberima  na BTF-u će prisustvovati  i Deni – Serbian Lesson Guy, Muđa, Huligani iz gimnazije, Marija Žeželj, Adnan Bro i mnogi drugi.

Photo: Facebook@BalkanTubeFest
Photo: Facebook@BalkanTubeFest

Posetioci će moći da prate glavni program u velikoj i maloj sali, gde će imati priliku da se podsete najboljih klipova, da prisustvuju premijernom prikazivanju novih i da se upoznaju i druže sa svojim Jutjub zvezdama, ali  i da nauče nešto novo o njima.

U foajeu koji okružuje Veliku dvoranu  Sava Centra biće na raspolaganju prateći celodnevni program, a ovoga puta u Press centru Sava Centra će biti organizovan kutak za roditelje, gde će biti celodnevne projekcije najnovijih filmova i  gde mogu da borave i da se opuste dok njihova deca uživaju u programima.

Photo: Facebook@BalkanTubeFest
Photo: Facebook@BalkanTubeFest

U mnogim aktivnostima u Foajeu će se oprobati i Jutjuberi u nekom od kutaka, a kao finale prvog dana će se održati dvočasovni koncert,  gde će Jutjuberi pevati svoje pesme, ali uz pevače iznenađenja. Za  zatvaranje Festivala predviđeno je prikazivanje Balkan Tube Fest filma.

Drugi po redu Balkan Tube Fest održaće se 01. i 02. Oktobra 2016. u Sava Centru u Beogradu. Karte za BTF2016 se mogu kupiti na blagajni Sava Centra po ceni od 600 dinara po danu, ali i na GigsTix prodajnim mestima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime