ART AVLIJA MAGIJA… Ili kako se “mali” jazz & blues festival iz dvorišta u Bavaništu našao na festivalskoj mapi Evrope…

0
331
Oglasi

 

Artavlija festivafinder
Artavlija festivafinder

Jazz & blues festival Art Avlija, originalna i jedinstvena manifestacija koja će ove godine biti održana šesti put u Bavaništu, na pola puta između Pančeva i Kovina, dobila je ovih dana značajno priznanje.

Naime, dvorišni festival sjajne muzike i dobre energije, koji se održava u avliji entuzijastičnih domaćina Goce Gajin i Raše Brkovića, zvanično je uvršten na mapu evropskih festivala – festivafinder.eu.

I ovog leta Art Avlija festival biće održan u prelepom dvorištu, specijalno opremljenom za ovu namenu, sa binom i rasvetom kakve se ne bi postideli ni daleko “veći” festivali. Ili, kako domaćini vole da kažu, na 16 ari za dobre stvari ponovo će se okupiti krem međunarodne bues & jazz scene.

Sve nas, ali i čitavu Evropu, na ovogodišnjoj Art Avliji 13. jula čekaju Trio Deep Steady, (Srbija), The Gamblers (Srbija), Funcognito (Slovenija), The Uppertones (Italija), Marko Churnchetz Trio feat. Jonathan Hoard (Njujork, SAD), Vasil Hadzimanov Band (Srbija), a potom kreće Jam Session, sa Banetom Gluvakovim (Srbija).

Dakle, nije magija, već puno rada, truda, vere, upornosti, malo sreće i puno prijatelja. Pa dobro… i malo magije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime