Artan Lili se vraća 28. aprila u Dom kulture Novi Sad

0
206
Oglasi
Artan Lili koncert DOB/Photo: Alex

Artan Lili, jedna od koncertno najaktivnijih grupa u Srbiji i regionu, koja konstantno postavlja nove audio-vizualne standarde, nastupiće u petak, 28. aprila u novosadskom Domu kulture.

– Novi Sad je jedno od najznačajnijih mesta na našoj koncertnoj mapi. Uvek se potrudimo da u ovom gradu izvedemo nešto novo i to naša publika dobro zna i zato nam se uvek iznova vraća. Premijerno ćemo izvesti neke nove pesme, pa neka nestrpljenje raste. Vidimo se 28. aprila – ne propustite najbolju žurku u centru Novog Sada. Dobrodošli – izjavili su članovi benda najavljujući nastup.

Artan Lili koncert DOB/Photo: Alex

Od kako je njihov prvi singl “Džoni” objavljen u novembru 2012. godine, Artan Lili je nesumnjivo najčešće pominjani sastav u regionu kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Grupa se tokom vremena ustalila u sada već prepoznatljivu četvorku: Bojan Slačala (bas i vokal), Romana Slačala (vokal i daire), Marko Ajković (bubnjevi) i Ivan Skopulovič (gitara).

Artan Lili koncert DOB/Photo: Alex

Artan Lili trenutno objavljuju singl-spotove sa trećeg albuma u saradnji sa kolegama sa scene.

Singl “Otrov“ je nastao u saradnji sa čuvenim kantautorom Nikolom Vranjkovićem, dok je Singl “Rokenrol posle rokenrola“ je nastao u saradnji sa Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe Partibrejkers.

Za dobru atmosferu pred koncert biće zadužena DJ Milica. Koncert Artan Lili zakazan je 22:00 časa.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1.500 rsd (ograničen broj) i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima GigsTixa, kao i onlajn.

Posle rasprodaje promo ulaznica, redovna pretprodajna cena biće 1.800 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime