Artan Lili i Cane zajedno poručuju: “Rokenrol posle rokenrola”…

0
436
Oglasi
Artan Lili ft. Cane - Rokenrol posle rokenrola/Photo: promo
Artan Lili ft. Cane – Rokenrol posle rokenrola/Photo: promo

 “Rokenrol posle rokenrola” je naziv novog singla i spota grupe Artan Lili u kojoj se kao gost pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers.

Video spot je delo režisera Miodraga Cicovića. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

– Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi, od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu – rekao je frontmen benda Artan Lili, Bojan Slačala.

Artan Lili PROMO 2021 - foto 1 Romana Slačala
Artan Lili PROMO 2021 – foto 1 Romana Slačala

Premijerno predstavljanje singla i spota Artan Lili ft. Cane “Rokenrol posle rokenrola” realizovano je 27. decembra 2021. u medijskom sistemu Radio-televizije Srbije (RTS1, RTS3, RTS Muzika, RTS internet portal, Radio Beograd 1, Radio Beograd 202, internet radio RTS Rokenroler na platformi RTS Planeta), kao i na Youtube kanalu PGP RTS i grupe Artan Lili…

Inače, ovo je šesti singl sa predstojećeg studijskog albuma “III”, koji će biti objavljen iduće godine (PGP RTS). Prvih pet singlova i spotovi (“Maca”, “Oud”, “Foliram”, “Pedana” i “Priča”), predstavljeni su decembra 2019. godine, takođe na neobičan način- uzastopnim premijerama pet dana zaredom.

Posle uspešne koncertne sezone tokom 2021, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 30. decembra na Trgu Nikole Pašića, kao i dan kasnije 31.12. za doček Nove 2022. godine, u klubu Elektropionir.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime