Art Avlija 8. put otvara kapiju… Jazz, blus i još mnogo dobrih stvari na 16 ari 20. avgusta u Bavaništu

0
327
Oglasi
Art Avlija/ Photo Aleksandar Ignjatović
Art Avlija/ Photo Aleksandar Ignjatović

Omiljena nam Art Avlija osmi put otvara svoju kapiju za džezere, bluzere, slikare, fotografe i vajare u subotu, 20. avgusta.

Art Avlija Multimedijalni SMS (Slika-Muzika-Skulptura) Fest je originalna i jedinstvena manifestacija, koja je iz Bavaništa, malog mesta na pola puta između Pančeva i Kovina, stigla na mapu najznačajnijih evropskih muzičkih festivala.

Organizator jednodnevne manifestacije je Udruženje Artavlija – Artyard koje je je nastalo iz potrebe za druženjem i zajedničke želje za promovisanjem različitih pravaca u muzičkoj kulturi.

Osnovni cilj festivala je promovisanje umetničke muzike, kroz jazz i blues formu, publici iz celog regiona, pa čak i šire (do sada je, pored domaće, festival psoećivala i publika iz Mađarske, Poljske, Velike Britanije, Holandije, Nemačke, Albanije, Italije, Kube, Čilea…) kao i edukacija mladih.

U glavnom programu koji će trajati od 13:00 do 20:30 časova (zvanično), učestvovaće šest bendova i izvođača, a organizatori su najavili i goste iznenađenja i naravno – jam session.

Kochetov Quintet (Art Avlija 2020)/ Photo: AleX
Kochetov Quintet (Art Avlija 2020)/ Photo: AleX

Satnica festivala:
Reunion Band – 13:00
La La Band – 14:30
In Herbie We Thrust – 16:00
Gunj Band – 17:30
Beti Đorđević – 19:00
Di Luna Blues Band – 20:30

Cena ulaznice (uključena konzumacija hrane i piča tokom celog festivalskog dana) iznosi 3000 dinara, a u prodaji je svega 150 ulaznica.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime