Arsenal 12 će grmeti uz Eyesburn, Negative, Anu Popović…

0
362
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Svetski čuvena bluz gitaristkinja i pevačica Ana Popović nastupiće 1. jula na Main Stageu Arsenal festa 12 u Kragujevcu, u prostoru Kneževog arsenala.

Rođena Beograđanka, koja godinama gradi uspešnu karijeru u Americi, na festival stiže sa svojim šestočlanim bendom u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše aktuelni koncertni album i DVD “Live for Live“ (2020). Vrsna muzičarka, ujedno, proslavlja dve decenije uspešne solo karijere.

Posetioci Arsenal festa dobro pamte vrhunsku svirku i nezaboravnu atmosferu tokom njenog prvog nastupa na kragujevačkom festivalu, 2017. godine.

– Članovi benda se raduju svakom dolasku u Srbiju, jer znaju koliko to meni znači, i koliko je naša publika divna – izjavila je Ana Popović.

Njen aktuelni koncertni album, u 90 minuta, predstavlja je u najboljem izdanju jasno pokazujući zbog čega je Ana, u dosadašnjoj karijeri, održala na hiljade koncerata na svim meridijanima.

Uz svoj bend, delila je binu sa planetarnim bluz i rok legendama, kao što su B. B. King, Džef Bek, Džo Bonamasa, a jedan Brus Springstin ju je nazvao “prokleto dobrom gitaristkinjom“.

Na Arsenal 12, po prvi put, 30. juna stiže grupa Negative, koja će se na Main Stageu uvodne večeri festivala priključiti svetskoj atrakciji Gogol Bordello.

U Zastavinoj bašti druge večeri, 1. jula, prašiće Eyesburn, a premijerno će se predstaviti i osiječki treper i producent Z++.

PLACEBO PRVO IME ARSENAL FESTA 2022… LONDONSKI ALTERNATIVCI 1. JULA NA MAIN STAGEU

Završne, treće večeri, 2. jula, takođe na Garden Stage, stiže Mortal Kombat, i, po prvi put, popularni reper Smoke Mardeljano.

Podsećamo, prethodno su najavljeni i Placebo, Thievery Corporation, Roni Sajz, Inner Circle, Crni Cerak, Goran Bare i Majke…

Goran Bare & Majke (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Goran Bare & Majke (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

I ove godine, posetioci Arsenal festa moći će da borave u kampu. Do 1. maja, cena za kamp za sva tri dana je 500 dinara, a od 2. maja 1.000 dinara.

Ulaznice za Arsenal fest 12 za 1. jul koštaju 1800, za 2. jul 2000 dinara, a komplet za sva tri dana 3.000 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime