Antivakserka i glumac kanibal koštaće komaniju Disney mnoooogo para… “Smrt na Nilu” je – noćna mora

0
419
Oglasi
Smrt nja Nilu/Photo; promo
Smrt na Nilu/Photo; promo

“Smrt na Nilu“ je obećavala elegantno, zvezdano putovanje – ali Disney se našao u ozbiljnom problemu zbog novog filma koji je počeo sa prikazivanjem prošlog petka. Koštao je više od 160 miliona dolara, a ovo je sigurno najneprijatnija filmska premijera u skorije vreme, jer je nekoliko zvezda ili predmet podsmeha na internetu, ili su na udaru opasnih optužbi koje ih mogu koštati karijere.

– Ovaj film je postao najgora noćna mora svakog publiciste. To je projekat u kome je sve što može poći naopako pošlo naopako – i ne može ništa da se uradi ili kaže da bi se to ispravilo – rekao je insajder iz Holivuda za američke medije.

Magazin Variety objavio je da je ova nevolja postala glavna tema za razgovor šoubiznis agenata i rukovodica rivalskih studija. Najproblematičniji je glumac Armi Hamer, koji igra plejboja Sajmona Dojla, a koji je tokom prošle godine optužen za silovanje i kanibalističke tendencije. Njegove scene bilo je nemoguće obrisati iz filma.

DVE ZEMLJE ZABRANILE NOVI FILM “SMRT NA NILU”… EVO ŠTA IM SMETA

Tu je i Letisija Rajt, koja igra ulogu Rozali Oterborn, a koja je u prošlosti imala kontroverzne izjave povodom vakcinacije i koronavirusa.

Smrt nja Nilu/Photo; promo
Smrt na Nilu/Photo; promo

Film je dobio zeleno svetlo 2017. i snimljen u jesen 2019. godine. Zatim je u januaru 2020. Instagram nalog @houseofeffie počeo da objavljuje poruke za koje je rečeno da ih je poslala glavna zvezda filma – Hamer. Nakon toga, Hamerova bivša devojka Pejdž Lorens je glumca optužila za kanibalizam.

On je navodno terao da seče vene i da svoju krv koristi kao lubrikant tokom analnog seksa, a pretio je i da će je ubiti.

UKLETI FILM… PREMIJERA RIMEJKA ČUVENOG OSTVARENJA “SMRT NA NILU” ODLOŽENA PO ŠESTI PUT

Zbog skandala, planirana originalna premijera “Death on the Nile” u aprilu 2021. godine je otkazana. Pomerana je ukupno šest puta.

Sve to nanenlo je ozbiljne finansijske gubitke kompaniji, koji će tačno moći da se procene kada se bude videlo kako će publika reagovati na film. A sudeći prema prvim izveštajima, čelnicima Disney kompanije neće biti dobro…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime