Annihilator premijerno u Novom Sadu… Kanadski thrash metalci stižu 12. novembra u Fabriku

0
264
Oglasi
Annihilator/ Photo: Promo
Annihilator/ Photo: Promo

Kanadski thrash metal bend Annihilator održaće koncert 12. novembra 2018. godine u SKCNS Fabrika u Novom Sadu u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Anhilator u Srbiju stiže u okviru A Tour for the Demented 2018 turneje na kojoj promoviše aktuelni, 16 studijski album “For the Demented”, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music.

Ovo će biti drugi nastup brnda u Srbiji (prvi je bio u Domu omadine Beograda 2015. godine), ali premijerni u Novom Sadu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Bend je osnovao gitarista, basista, pevač i producent  Džef Voters još 1984. godine i važi za najuspešniji kanadski heavy metal bend svih vremena.

Prema zvaničnim podacima, Annihilator je do sada prodao više od tri miliona primeraka svojih albuma širom sveta, a zajedno sa grupama Voivod, Sacrifice i Razor čini veliku četvorku kanadskog thrash metala.

Set lista koju će Annihilator da izvede na predstojećoj turneji još uvek nije poznata, ali fanovi svakako očekuju, pored predstavljanja novog albuma i legendarne hitove “Alison Hell”, “Fun Palace”, “Never, Neverland”, “Set the World on Fire”, “King of the Kill”…

Ulaznice će biti puštene u prodaju 20. decembra po ceni od 1.900 dinara za prvih 50, dok će redovna pretprodajna cena biti 2.500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3.000 dinara.

Ulaznice će se prodavati putem Eventim i Gigstix prodajnih mreža, a naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima.

Izvor: Serbian Metal Portal

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime