Alo, Alo… Šta mislite, šta danas radi Mimi?

0
1830
Oglasi
Sju Hodž/ Photo: youtube.com printscreen
Sju Hodž/ Photo: youtube.com printscreen

Britanska glumica Sju Hodž najpoznatija je po ulozi konobarice Mimi u legendarnoj seriji “Alo, Alo!”. Danas ima 65 godina i prilično se promenila, bar kada je reč o fizičkom izgledu, prenosi Objektiv.

U mladosti je studirala ples i glumu, ali je od plesa na kraju odustala pošto nije bila dovoljno visoka.

– Iako sam obožavala plesanje, kad sam shvatila da neću narasti više od 145 centimetara, znala sam da je to kraj moje plesne karijere – ispričala je glumica.

Sju Hodž/ Photo: youtube.com printscreen
Sju Hodž/ Photo: youtube.com printscreen

Godine 1985. upoznala je glumca Gordona Keja, Renea iz kultne serije.

– Saznao je ko sam i pozvao me kod njega da razgovaramo o saradnji. Otišla sam kući sa ugovorom na idućih 30 epizoda i pridružila se seriji u četvrtoj sezoni. Mimi je bila pravi mali uragan, a kao i sve žene u seriji, zaljubila se u Renea. Serija se još uvek prikazuje u celom svetu, a upoznala sam fanove koji su 22 puta pogledali svaku epizodu. Ko bi pomislio da će još uvek biti popularna nakon svih ovih godina – priča glumica.

Sju Hodž/ Photo: Instagram printscreen
Sju Hodž/ Photo: Instagram printscreen

Priznaje da puno duguje liku Mimi pa joj je posvetila knjigu “Mimini memoari”.

– Napisala sam Mimine memoare jer želim da Mimi živi i dalje. To je njena biografija, a ne moja. Život mi se promenio zbog serije “Allo Allo!” i mnogo dugujem Mimi. Nikad je neću zaboraviti – zaključila je.

Sju je posle televizijske ostvarila i pozorišnu karijeru, između ostalog izvodeći predstavu “Mimi i ja”. Udata je za engleskog muzičara Kita Pedingtona Ričardsa sa kojim živi u britanskom Linkolnu.

Izvor: objektiv.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime