Alek Boldvin nastavlja snimanje filma “Rust”… muž ubijene Haline Hačins izvršni producent (?!)

0
465
Oglasi
Alek Boldvin Rust, screenshot

Alek Boldvin će nastaviti da snima film Rust u januaru 2023. godine pošto je postigao poverljivu nagodbu sa suprugom ubijene snimateljke Haline Hačins, piše Daily Mail.

Metju Hačins će biti izvršni producent filma i rekao je da su se on, producenti i Boldvin složili da je smrt njegove supruge bila “strašna nesreća”.

– Postigli smo nagodbu, koja podleže sudskom odobrenju, za našu nepravednu smrt protiv producenata filma “Rust”, uključujući Aleka Boldvina i Rust Movie Productions, LLC. Kao deo tog poravnanja, naš slučaj će biti odbačen – objavio je jutros Metju Hačins i dodao:

PRVI INTERVJU ALEKA BOLDVINA POSLE TRAGEDIJE NA SNIMANJU: NISAM POVUKAO OBARAČ. TO SE NIJE DESILO…

FBI KONAČNO ZAVRŠIO ISTRAGU… ALEK BOLDVIN JESTE POVUKAO OBARAČ PIŠTOLJA I UBIO SNIMATELJKU

– Snimanje filma “Rust”, za koji ću sada biti izvršni producent, nastaviće se sa svim prvobitnim glavnim igračima u januaru 2023. godine. Nemam interesa da se upuštam u optužbe ili pripisivanje krivice (producentima ili gospodinu Boldvinu). Svi verujemo da je smrt Haline bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zajednica oko poslova zabave okupili da odaju počast Halini i njenom poslednjem radu – naveo je Hačins.

Podsetimo, Halina Hačins je ubijena kada je Alek Boldvin pucao na setu filma “Rust”, pritom ne znajući da se u pištolju nalazi pravi metak.

Halina Načins, Alek Boldvin, screenshot

Kompanija “Rust Movie Productions, LLC”, preko svog advokata Meline Spadone, izjavila je: “Drago nam je što su se strane okupile kako bi rešile ovu stvar, što, podložno sudskom odobrenju, označava važan korak napred u slavljenju Halininog života i odavanju počasti njenom radu”.

Reditelj filma “Rust” Džoel Souza odao je priznanje talentu i kreativnosti Haline Hačins – i rekao da je odluka da nastavi da radi na filmu za njeno nasleđe “gorko-slatka”.

– Svaki moj trud na ovom filmu biće posvećen odavanju počasti Halininom nasleđu i da je učini ponosnom. Privilegija je da se ovo završi u njeno ime – rekao je Souza.

IMALA JE SAMO 42… KO JE HALINA HAČINS, DIREKTORKA FOTOGRAFIJE KOJU JE UBIO ALEK BOLDVIN

Advokat Aleka Boldvina, Luk Nikas iz Kvin Emanuela, dodao je:

– Tokom ovog teškog procesa, svi su zadržali specifičnu želju da urade ono što je najbolje za Halininog sina. Zahvalni smo svima koji su doprineli rešavanju ove tragične i bolne situacije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime