Ako ste ZAA onda se vidimo 28. decembra u klubu Soul Society

0
367
Oglasi
ZAA/ Photo: Miljan Miletić
ZAA/ Photo: Miljan Miletić

Poznata krosover grupa ZAA , posle brojnih i uzbudljivih dešavanja tokom 2018. konačno će predstaviti novu, još eksplozivniju formaciju beogradskim fanovima u petak, 28. decembra u klubu Soul Society.

– Vraćamo se u Beograd podmlađeni, renovirani, prepuni energije, nove muzike i starih hitova. Spremite se za napad ljubavi i gruva u Soulu, u petak 28. decembra. Ovu godinu ćemo završiti sa totalnom feštom, radujemo se druženju sa publikom i koncertu u starom dobrom Bg klubu! Voli vas ZAA!- poručuju iz benda.

ZAA je grupa koja je iznedrila mnoge poznate muzičare i poneku zvezdu, baza i muzičko skrovište za mnoge muzičare i muzičke sladokusce.

– ZAA je bend koji već 10 godina okuplja mlade i talenovane ljude iz raznih krajeva Srbije. Trenutno članovi ekipe žive u četiri grada od Niša do Novog Sada. Mladi ljudi koji su ove jeseni regenerisali ZAA ekipu su donesli potpuno nov pristup sviranju i tumačenju naše muzike i jako se radujemo svakom naradnom viđanju i sviranju zajedno. Na beograskom koncertu ćemo prezentovati ceo materijal sa novog albuma, koji uskoro planiramo da snimimo, a pored standardnih pesama sa koncertnog reperotara za ovu priliku smo spremili i nekoliko pesama iz diskografije benda koje nikad ili jako dugo nismo svirali uživo. Bitef je jedan od veoma značajnih  tačaka na kulturnoj mapi glavnog grada i jako mi je drago da ćemo po prvi put svirati u tom zdanju – pokušao je u nekoliko rečenica da “oslika” trenutno stanje u grupi i oko nje lider i jedan od osnivača ZAA Ivan Đokić.

Uz Ivana Đokića, nezamenljivog Zlatka Petkovića (bubnjevi), Anđelu i trombonistu Nikolu Stanojevića novi članovi grupe, koji već uveliko rade na četvrtom studijskom albumu, postali su – Iva Pažin (klavijature, vokal), Sava Živanović (bas) i saksofonista Nikola Miloradović.

Kao specijalni gosti nastupiće i Grupa Dram. Bend postoji od maja 2017. godine. Muzičko opredeljenje im je kombinacija Blue-Eyed Soula, popa i američkog roots roka, a uzori: Chat Faker, Matt Corby, Ed Sheeran, Kaleo…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime