Ako ste nekim slučajem bili na koncertima Metallice od ’95. do ’98…. Pomozite bendu u pripremi delux verzije box-seta albuma “Load” i “ReLoad”

0
187
Oglasi
Metallica/Photo: Promo
Metallica/Photo: Promo

Metallica želi da pogleda sve što su fanovi mogli da prikupe od avgusta 1995. do septembra 1998. godine, uključujući fotografije, flajere, propusnice za ulazak na koncert, propusnice za bekstejdž i još mnogo toga, kako bi pomogli u kreiranju savršenog box-seta.

Metallica se trenutno priprema za proizvodnju deluks verzija “Load” iz 1996. i “ReLoad” iz 1997. godine.

U mejlu poslatom pretplatnicima njihovog sajta, grupa je otkrila da, na sličan način kao i proces njihovih prvih pet box-setova, žele da fanovi stave svoj pečat na ono što je uključeno u ponudu. Zbog toga Metallica namerava da vidi šta su fanovi prikupili u vreme kada su “Load” i “ReLoad” bili njihova inspiracija.

TAKO TO RADE PRAVE ZVEZDE… METALLICA POKLONILA SET BUBNJEVA ULIČNOM SVIRAČU POŠTO JE NJEGOV UKRADEN

“Pravimo kataloge kako bismo vam se predstavili kroz sveobuhvatne delux box-setove koje ste zavoleli. A sada je vreme da počnemo sa “Load” i “ReLoad”!

“Tražimo sve i svašta što biste mogli da imate od avgusta 1995. do septembra 1998.: fotografije uživo koje ste vi snimili ili snimke sa sastanka i pozdrava, letke, propusnice za ulazak na koncert, propusnice za bekstejdž i sve druge uspomene koje imate iz tog vremena”.

“Ostavite svoj trag na ovim albumima slanjem e-pošte na submissions@metclub.com kako biste podeliti svoju priču, jer to je deo istorije. Ništa nije previše malo ili trivijalno; podelite svoje arhive sa svojim kolegama fanovima i zabavite se šetajući stazom sećanja sa nama!”.

HL/Izvor: loudersound.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime