Ako baš imate žarku želju da vidite Dejva Grola u haljini… pogledajte spot za death metal obradu pesme “Stay (I Missed You’)”

0
168
Oglasi
Dejv Grol/Photo: YouTube printscreen
Dejv Grol/Photo: YouTube printscreen

Povodom najvećeg jevrejskog praznika  Hanuke, Dejv Grol krenuo je s drugim po redu ‘Hanukkah Sessions’ započevši drugo izdanje odeven u haljinu i prepevom pesme Lise Loeb “Stay (I Missed You)” i to u – death metal stilu.

Foo Fighters objavili spot za pesmu “Love Dies Young”

Grol je započeo je drugu po redu rundu ‘Hanukkah Sessions’ s obradom hita “Stay (I Missed You)” s namerom da toekom osam dana trajanja Hanuke svaki dan obradi po jednu pesmu jevrejskih muzilara i muzičarki. Iako sam Grol nije Jevrejin, ponovno se udružio s producentom Gregom Kurstinom koji jeste Jevrejin. “Dobro došli natrag na menoru”, objavili su Foo Fighters na Twitteru 28. novembra, prve noći Hanuke. “Pokrenimo ovogodišnju hanuku s jednom od omiljenih jevrejskih ćerkii Teksasa. Zato stavite svoje naočaee na nos i haljinu Betski Džonsom i HAVA slušajte ovo…”.

Na prošlogodišnjim ‘Hanukkah Sessions’ Grol je između ostalog obradio Drejkeov ‘Hotline Bling’, ‘Sabotage’ Beastie Boysa i ‘Fuck The Pain Away’ Peachesa. Sve obrade na prvom izdanju ‘Hanukkah Session’ možete da pogledate i poslušate na ovom linku.

Sad i film snimaju… Foo Fighters najavili horor komediju “Studio 666”

Poslednjeg dana prošlogodišnjeg izdanja ‘Hanukkah Session”, Grol je postavio obradu pesme ‘Rock And Roll’ grupe The Velvet Underground uz tekst: “Kako se 2020. bliži kraju i završava još jedna Hanuka (moja prva!), prisetim se dvije stvari koje su me provele kroz ovu godinu: muzika i nada. Ovaj projekat, koji je u početku započeo kao glupa ideja, prerastao je u nešto mnogo važnije za mene. Pokazalo mi je da jednostavan gest širenja radosti i sreće ide daleko, i dok gledamo napred, svi bi trebalo da se potrudimo da to učinimo, bez obzira na to koliko sveća ostane upaljeno na menori”.

Dejv Grol će ove godine nastaviti svakodnevno da objavljuje obrade, sve do poslednjeg dana Hanuke 6. decembra.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime