Ajvan Mudi se izvinio fanovima: Nisam tako stvarno mislio, ne idem nigde…

0
402
Ajvan Mudi, Five Finger Death Punch, screenshot
Oglasi

Najava Ivana Mudija da planira da se povuče iz heavy metala posle još jednog albuma sa Five Finger Death Punch bila je jedna od najšokantnijih stvari koje je ova zajednica čula u poslednjih nekoliko nedelja, ali je očigledno sada malo porazmislio o svojim rečima. U novom videu, frontmen se izvinio za svoje “impulsivne” komentare o penzionisanju i uverio fanove da ne ide nikuda.

Mudi je prvi put podelio svoje planove da se povuče na sceni tokom nedavnog nastupa Five Finger Death Punch u Denveru, Kolorado, dodajući da je to bio dogovor koji je sklopio sa svojom decom kako bi mogao da bude prisutniji u njihovim životima. Međutim, pošto je video komentare na društvenim mrežama, promenio je mišljenje.

– Zaista sam zavalan za sve što se desilo poslednjih nekoliko dana i sve sam shvatio. I prvo želim da se izvinim. Da. Izvinjavam se – rekao je pevač u video snimku na YouTubeu. – Izvinjavam se jer je muzika sve što imam, i ne mislim, na primer, da bi me moja deca poštovala na duge staze ako prestanem da radim ono što me je dovelo ovde. Mislim da moji prijatelji ne bi razgovarali sa mnom . Očigledno mi nisu poslali poruke, ne one kojima sam se nadao.

Moje kolege iz benda zaslužuju bolje. Zoltan [Batori] zaslužuje moje srce i zaslužio je moje poštovanje iznova i iznova. On može biti i moja krv. Vi zaslužujete najbolje, nema sumnje u to -nastavio je.

Mudi je priznao da je neizbežno da će njegova deca odrasti i imati svoje živote, i pohvalio njihove majke što su bile tako dobre prema njima.

– Ne mogu da odustanem. Ne mogu. Nisam. Da budem iskren, mislim da bih umro. Možda ne i fizički, moja ali duša bi definitivno izbledela, a ja nisam spreman za to – izjavio je on. – Postoji jebena vatra u meni koja se nikada neće ugasiti. Muzika i heavy metal su sve što sam ikada imao, sve što sam ikada znao. Dizajnirao me je. Kada se ostatak sveta kladio protiv mene – autsajdera, dan za danom – našao sam utehu i utočište u bendovima kao što su Metallica i Pantera, Alice in Chains, Dancig. Lista se nastavlja unedogled.

Umro sam. Bio sam mrtav tri i po minuta… Ajvan Mudi iz Five Finger Death Punch otkrio “paranormalno” iskustvo

Ne idem nigde. Ne idem… Možda sam bio malo impulsivan… Nadam se da ćete mi svi oprostiti.

Mudi je takođe pojasnio da kada je rekao da se povlači iz heavy metala, mislio je na celu muzičku industriju. Intenzitet “epskog” trenutka u kojem je bio – njegova deca su bila prisutna na rasprodatom koncertu u areni – je ono što je uticalo na njega najavi kraj.

Međutim, na sreću, njegova priča još nije završena.

HL/Izvor: loudwire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime