Ajs Kjub izgubio ulogu u filmu i 9 miliona dolara jer nije hteo da se vakciniše…

0
346
Oglasi
Ajs Kjub/Photo:  promo
Ajs Kjub/Photo: promo

Džek Blek zvezda je komedije “Oh Hell No” koja će uskoro početi da se snima i u kojoj je pored njega trebalo da glumi i poznati reper Ajs Kjub. Dogovor je postignut u julu a film se trebalo da počne da se snima ove zime na Havajima.

Režiraće ga Kitao Sakurai, poznat po Netflixovoj komediji “Bad Trip”. Producenti filma zatražili su od svih uključenih u proces snimanja da se vakcinišu protiv korone.  Kako javlja The Hollywood Reporter Ajs Kjub je odbio se vakciniše i tako je izgubio ulogu u filmu kao i devet miliona dolara koje je trebalo da dobije za ulogu u ovoj komediji.

AJS KJUB PROTIV RASIZMA: OVAKO ZVUČI NOVA VERZIJA HITA “GOOD COP BAD COP”

Za vreme pandemije, Ajs Kjub se zalagao za nošenje maski. U avgustu je bio deo grupe koja je fakultetu u Oklahomi donirala dve hiljde zaštitnih maski. U aprilu prošle godine, u vreme izolacije zbog korone, on je pokrenuo proizvodnju majica s natpisom “Check Yo Self Before You Wreck Yo Self”.

“Oh Hell No” drugi je film koji je Ajs Kjub napustio u poslendbjih nekoliko meseci. Prvi je bio bokserski film “Flint Strong” ali razlozi njegovog napuštanja projekta nisu objavljeni.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime