Adel otkazala poslednja dva koncerta na Vembliju zbog problema s glasnim žicama

0
271
Oglasi
Adele/ Photo: Facebook @adele
Adele/ Photo: Facebook @adele

Pevačica Adel otkazala je zbog problema s glasnim žicama dva koncerta u Londonu kojima je trebalo da završi svetsku turneju u subotu i nedelju na Vembli stadionu.

Adel je preko društvenih mrežaa poručila da je očajna zbog ovog otkazivanja.

– Ne znam odakle da počnem. Dve poslednje večeri na Vembliju bili su najveći spektakli i najbolji u mom životu međutim borila sam se vokalno tokom te dve večeri. Morala sam da se naprežem mnogo više nego što to obično radim – napisala je Adel.

– Bio bi eufemizam kada bi rekla da mi je slomljeno srce. Toliko sam želela da održim te koncerte da sam čak razmišljala da nastupim na plejbek, samo da mogu da budem pred vama, sa vama. Ali to nikad nisam radila i nikad neću raditi – napisala je ona.

Ovog vikenda 29-godišnja zvezda trebalo je u Londonu da završi turneju od 123 nastupa, a u sredu i četvrtak održala je dva koncerta na Vembliju pred 100.000 gledalaca.

– Otišla sam kod doktora i pokazalo se da sam oštetila glasne žice. Jednostavno nisam u stanju da pevam ovog vikenda – napisala je ona.

Adel- PhotoČ Facebook "adele
Adel- PhotoČ Facebook “adele

Pevačica koja je osvojila 15 Gremi nagrada, od kojih pet ove godine, morala je da otkaže turneju i 2011. godine zbog problema sa glasnim žicama.

Izvinjavajući se obožavatelima Adel je rekla da će novac za ulaznice biti vraćen ako ne bude moguće da se koncerti reprogramiraju.

Adel je među pevačima koji su prodali najviše albuma u 21. veku, i u četvrtak je na Vembliju nagovestila da bi ova turneja mogla da joj bude poslednja.

Tokom turneje obišla je Evropu, Severnu Ameriku, Australiju i Novi Zeland, a u Los Anđelesu potukla je rekord sa osam uzastopnih koncerata u Stejpls centru.

Izvor: Beta.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime