Adel “nestala” na kraju koncerta u Las Vegasu

0
376
Weekends with Adele. screenshot
Oglasi

Adel je iznenadila obožavaoce naizgled nestajući na kraju koncerta u Las Vegasu kojim je otvorila odloženu petomesečnu rezidenciju “Weekends with Adele”.

Video koji je snimio jedan od fanova pojavio se Twitteru (@FredAdkins_i) – obišao sve društvene mreže jer je Adel izgledala kao da je nestala s bine posle nastupa.

Adel i njen tim još nisu otkrili kako su to uspeli u roku od nekoliko sekundi, ali fanovi pretpostavljaju da je stajala na poluzi koja je brzo spustila ispod bine. Šta god bilo, iluzija je bila neverovatno zabavna, a fanovi se nadaju da će nastaviti da je izvodi i na idućim nastupima.

E pa, kasno je sad… Adel kaže da smo sve vreme pogrešno izgovarali njeno ime

Adel je ovim nastupom konačno započela svoju odlaganu petomesečnu rezidenciju u Colosseumu u Caesars Palace posle iznenadnog otkazivanja u januaru kad je samo nekoliko sati pre planirane premijere objavila da se show neće održati.

Obrazložila je to time da nije još spremna za ovakav korak. Adel je u celom konceptu u tom trenu falio osećaj intimnosti koji je silno želela da postigne, a izgubila ga je uz težak prolazak kroz ljubavne probleme.

Adel nije htela da ovu pesmu iko čuje… a sada je slučajno osvanula na internetu

“Weekends with Adele”, serija od 32 koncerta otvorena je 18. noembra, a trajaće do kraja marta, a planira da postigne ravnotežu ličnog pripovedanja uz blještavilo Las Vegasa i izražavanje emocija kroz scenski nastup.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime